Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žraločí steak s Italským kořením na salátu

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

k.radulka k.radulka

Středně náročný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi s trochou olivového oleje a másla osmahneme zprudka žraločí steaky posypané kořením. Krok 2: Dusíme déle, než klasické ryby. Podlejeme šťávou z pomeranče a ještě chviličku necháme dusit dokud se nezredukuje šťáva. Krok 3: Zeleninu omyjeme a pokrájíme. Na talíř dáme salát, sýr a navrh steak.

Zveřejněno 29. 3. 2011

Poznámka autorky k.radulka

jednoduché a moc dobré

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žraločí steak s Italským kořením na salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6yn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žraločí steak s Italským kořením na salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6yn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

A kdy solit? Za syrova nebo později? O soli se mlčí - je snad v tom italském koření? Zjistila jsem, že čas solení je důležitý. A taky to, že se musí u žraloka odříznout kůže, která je jinak hořká.

Jiří Mašek 5. 7. 2012 13:25
Nevím, kde jste vzali, že žralok je tučný :-D je to nejlibovější ryba v moři :-D Žádný tuk, jen krásné svalnaté maso bez kostí ;-)

Radulko, zraloka take moc nemusime, ale s pomerancovou stavou jsem ho zatim nezkousela. Asi vyzkousim s jinou rybkou a dam vedet. Italske koreni sice neznam , ale nahradim cerstvymi bylinkami...:yes::yes:;-). Koreni si stejne nejradeji micham doma sama podle rad mistniho stareho zkuseneho rybare. Rika, ze na kazdou rybku je specialni koreni. Univerzalni neni.....;-). Tento recept se mi libi, pred letem....:yes:.

Fantom: no vidíš ani se nepředstavíš:-D

:-K:-K:yes::yes:

Jana Remkova:Jani ještě že Ty se mnou mluvíš:-)

Fantom::-D:-D:-D:-D:-D ale no tak..:-D

;-(k.radulka: dobrá nu

fantom: maminka mi vždy říkala že s cizími lidmi se nemám bavit :-D:-D:-D

k.radulka: a se mnou jako nemluvíš jo:-?;-) nujo nu Janina má přednost:-D;-)

jani žralok je dost tučný a výrazný, málo komu příjde na chuť:yes:;-)

a naše šprýmařka;-), šikulka ale já taky žraloka zrovna moc nemusim;-):yes:

Jednoduché a dobré a nejen to, krásná fotka, Radko a jídlo také, pochopitelně. Ryby mám moc ráda, ikdyž popravdě, žralok mi až tak moc nechutnal, ale myslím, že to mohlo být mýma rukama:-D:-D:yes:

Tématické fráze:
žraločí steak, salát ke steaku, zraloci steik, žraločí steak bez kostí, koření na žraloka, salát ze žraloka, žraločí speciality, recept žraločí steak, žraločí steak recept, jak péct žraloka, je žraločí tučné, steak ze žraloka recept, recepty.cz zralok steik, žraločí steak s bylinkami, steaky ze žraloka s bylinkami, steak ze žraloka, žralok na pomerančích, steak ze žraloka na grilu, žraločí steak recepty, recept žřaločí steaky

Suroviny:
steak žraločí, koření italské, pomeranče, salát ledový, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, rajče, sýr strouhaný

Přidat fotografie receptu