Postup přípravy
Krok 1: "Dressing": 2 průměrné sterilované okurky najemno nastrouháme do menší misky, přidáme polovinu nadrobno nakrájené cibule, 2 PL hořčice, 3 PL majonézy a kečupu. Vše promícháme.
Krok 2: Bulky přepůlíme a z každé strany lehce namažeme máslem a taveným sýrem a na každou stranu naneseme "dressing". Na pánvi, bez oleje, lehce osmahneme salám, či slaninu. Osmažený jej pak poklademe na jednu polovinu bulky.
Krok 3: V pánvi osmažíme vejce, které nemusíme solit, ale jemně posypeme chilli. Takto upravené jej naaranžujeme na druhou polovinu bulky a poklademe, na plátky nakrájeným eidamem. Tuto polovinu můžeme dát na chvíli zapéct, jen aby se nám sýr roztavil.
Krok 4: Do pánve přilijeme trochu oleje a smažíme, na plátky nakrájená kolečka lunchmeatu. Ten potom položíme na zapečenou polovinu bulky, na kterou před tím dáme další dávku dressingu. Ten dáme i na osmažený lunchmeat. A teď už nám zbývá jen ledový salát, který přiložíme na, osmaženým salámem ozdobenou polovinu bulky. Obě takto připravené poloviny následně spojíme a vzápětí se můžeme pustit do jídla. Dobrou chuť!
Zveřejněno 30. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hubeňourův Lunchburger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQm2
Moje poznámka
Hubeňourův Lunchburger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQm2
Nejnovější recepty
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 18 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 23 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno 30. 1. 2025 12:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s čokoládou
Neregistrovaný před 3 minutami
Sójové maso s těstovinami
Neregistrovaný před 3 minutami
Tibetská kefírová houba
Neregistrovaný před 6 minutami
Panenští Ondrášci
Neregistrovaný před 10 minutami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Neregistrovaný před 10 minutami
Bavorská polévka
Kajkajak před 11 minutami
Kynuté borůvkové knedlíky
klara.zogatova před 13 minutami
Medovník se dvěma druhy krémů
Neregistrovaný před 14 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Martin87 před 14 minutami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Neregistrovaný před 15 minutami
Tématické fráze:
domácí lunchmeat recept,
domácí vepřový lunchmeat recept,
výroba lunchmeatu,
domácí lunchmeat,
recept na domaci lunchmeat,
lunchmeat domací výroba,
výroba lunchmeat,
smažený lunchmeat,
recept na výrobu lunchmeatu,
výroba domácího lunchmeatu,
lunchmeat vyroba,
lunchmeat recepty,
recepty z lunchmeatu,
domácí výroba lunchmeatu,
postup výroby lunchmeat,
osmaženy lunchmeat,
domácí vyroba lunchmeat,
lunchmeat na pánvi,
lunchmeat recept,
lunchmeat
Suroviny:
lunchmeat,
bulka,
sýr eidam,
salát ledový,
salám vysočina,
máslo,
sýr tavený,
vejce,
chilli,
cibule,
okurky sterilované,
hořčice,
kečup sladký,
majonéza
Komentáře (3)