Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná aljašská treska

Jemnému masu tresky většinou stačí jednoduchá úprava, která nepřebije její chuť. Okořeněnou rybu ogrilujeme a poté ji podáváme přelitou smetanovo-sýrovou omáčkou, kterou ochutíme česnekem.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mia2404 mia2404

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 304 kJ /
1 746 kcal
Bílkoviny221,00 g
Tuky91,67 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 890 mg
Sodík 1,67 g
Sůl3,85 g
Sacharidy9,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozmrazenou rybu osušíme, pokapeme ji olejem a posypeme kořením. Necháme chvilku stát. Krok 2: Poté ugrilujeme na rozpálené pánvi si olejem. Krok 3: Smetanu rozehřejeme, přidáme sýr a utřený česnek, a necháme krátce přejít varem. Krok 4: Rybu podáváme přelitou smetanovou omáčkou.

TIP: Jak grilovat ryby

Zveřejněno 1. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná aljašská treska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYp5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná aljašská treska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYp5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Rozotretí alebo rozodruhý?

dakujem za rady posnažim sa nabudúce presne napísať recepty, :-),

Jo,jo,to vysušení je opravdu důležité,kdysi jsem to nevěděla a nevysušovala,pak ta ryba nebyla ono,ač jsem kořenila,různě upravovala,nikdy nebyl výsledek takový,jak by chtěla.Neználost neomlouvá:-)):yes:

:-):yes:

Mia, také dělám podobné jen se žampiony, ale měla bys asi napsat po rozmražení file osušíme, je to dost důležité a začátečník bude zápasit s tvým receptem a nebude ho moci zrealizovat, taky mám chyby v postupech ale snažím se je minimalizovat opakovaným přečtením;-)neber to prosím špatně jen se snažím poradit, a moc se mi líbí slovenský jazyk tak můžeš recept rozepsat víc;-)

:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
mražená aljašská treska recepty, treska recepty, aljašská treska recept, aljašská treska recepty, tmavá treska recept, aljašská treska, grilovaná ryba, recepty grilovaná ryba, treska tmavá recept, recepty ryby aljašská treska, treska na grilu-recepty, grilované ryby, recept treska tmavá, recepty treska, grylovana treska, aliaska treska recept, mražená aljašská treska recept, aliaska treska, grilovaná ryba recept, treska

Suroviny:
ryba, koření na ryby, česnek, smetana ke šlehání, sýr tavený, šťáva citronová, olej olivový

Přidat fotografie receptu