Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 594 kJ / 1 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,78 g |
Tuky | 83,84 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 633 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,93 g |
Sacharidy | 196,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové palačinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx9G
Moje poznámka
Mrkvové palačinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx9G
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 14 minutami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 14 minutami
Čevapčiči podle starých kuchařek
Moanka před 16 minutami
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 2 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 6 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 8 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 11 hodinami
Tématické fráze:
mrkvové recepty,
mrkvové smoothie,
palacink,
mrkvové amolety,
recepty z mrkve,
mrkvový salát,
mrkvove mnamky,
mrkvová amoleta,
mrkvové smoothie recept,
mrkvová jídla,
palačinky plněné mrkvi,
mrkvova náplň,
mrkev palacinky,
mrkvový vývar,
www rychlé mrkvové recepty,
palačinky polohrubá mouka,
i dnes,mrkvové recepty,
mrkvové omelety,
mnamky-recepty.sk,
palačinky s mrkvovou náplní
Suroviny:
mléko,
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
tuk,
mrkev,
slanina anglická,
cibule,
smetana zakysaná,
vývar,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
ocet,
cukr,
kopr
Komentáře (8)