Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas s medvědí smetanou

Pangasius se objevil před několika lety a okamžitě jsme si ho oblíbili. Určitě obohatil české kuchyně i proto, že jej můžeme beze strachu servírovat i malým dětem. Ve filetech prakticky žádnou kost nenajdete. Ochutnejte ho i zapečeného ve smetaně ochucené medvědím česnekem.

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 044 kJ /
1 684 kcal
Bílkoviny192,00 g
Tuky97,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy9,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu rozmrazíme, osušíme, posypeme kořením na ryby. Necháme odstát. Listy česneku umyjeme, posekáme a vmícháme do smetany. Krok 2: Kousky okořeněné a osolené ryby dáme do pekáčku vyloženého papírem na pečení. Na rybu navrstvíme smetanu ochucenou medvědím česnekem. Krok 3: Vložíme do trouby a pečeme cca 30 minut na 200 °C.

TIP: Ryby v kuchyni

Zveřejněno 6. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s medvědí smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02ny

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s medvědí smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02ny

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Sretti, na českých tokoch nemám rajón...tie môžete ohroziť vy, holky z Čiech...
Inak, ďakujem.:-)

mám obav, že hrozí pokles medvědů na českých tocích a šecky je má na svědomí magdulína:-D a jesli se tady šecky kuchtičky rozběhnou po hájích, tak už najdu v lese tak medvědí ..tento...no:-S
p.s. ale jinak mňamózní;-):yes:

:-p:yes:

Magdi to je jeden lepší receptík než druhý;-):yes:rybku mám moc ráda:yes:+1;-)

Moc hezké, Magdi;-)

Magdalenko, nádherný recept a moc hezká fotečka - udělám co nejdříve už se těším:yes::-D

Tématické fráze:
ryba a medvedi cesnek, paštika medvědí

Suroviny:
pangasius, smetana zakysaná, sůl, koření na ryby, česnek mědvědí

Přidat fotografie receptu