Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchty Lucinka z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 282 kJ /
3 413 kcal
Bílkoviny75,91 g
Tuky149,65 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 823 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy432,49 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ingrediencie vložíme v uvedenom poradí do pekárne a zapneme program TĚSTO (pekáreň ETA). Krok 2: Po skončení programu cesto vyberieme z nádoby a rozdelíme na rovnaké kúsky (cca 20), ktoré plníme jednotlivými náplňami. Necháme ešte 10 minút vykysnúť, dáme na plech, pomastíme maslom a pečieme pri strednej teplote. Krok 3: Po upečení potrieme rozpusteným maslom s rumom a na chvíľku prikryjeme utierkou.

Zveřejněno 8. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchty Lucinka z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQwn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchty Lucinka z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQwn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (22)

S testem se krasne pracovalo , upekl jsem je v bravosce z 1/2 :-K

je to supr recept uz jsem ho skousela a musim rict ze vsem chutnal :yes:

Vynikající těsto!!!!dělala jsem Honzovy buchty,povedly se,jedna básenˇ!!!!!!:yes:;-)

Recept vyzkouším,už tisknu:yes::yes::yes:Barču(neregistrovanou) neber vážně,zřejmě jen prudič:-//...buchty peču každý týden a tento recept fakt neznám

Z tohoto receptu jsem dělala Honzovy buchty s povidly a jedním slovem úžasné, úžasné, úžasné. Velký pekač zmizel za odpoledně :yes::yes::yes::-)):-)):-)):-)):-)):-))

Tak už si na nich pochutnávám a úplně se rozplývám :-p. Ať se recepty klidně opisují, hlavně když jsou pak k nalezení na těchhle stránkách. Aspoň nemusím procházet mraky různých stránek.:yes:

BARČA: až dnes som si všimla tvoju poznámku, takže : na Dámu.cz nechodím a či je tam niekto s týmto nickom ani netuším. Zaregistruj sa a podebatujeme ;-):-D:-D:-D

No krásné šátečky a koukám ,že mají dvojí náplň tvarohovou a povidla,jestli se nepletu.Tak to já ráda.Mňam.Jinak Teri,měla bys předem varovat před přidáním receptu,mohl by mne chytit šlak taky před obědem,kynuté právě my moc rádi.Tak jdu zadělat no,co zbývá.;-):-)):-p

Šátečky krásné:-O:yes::yes:vyzkouším:-p

Barča, recept mám od dcéry, dcéra ho má od kamarátky Lucky :-D preto im hovoríme Lucinka buchty :-D:-D:-D Odkiaľ ich má Lucka netuším. Ovšem, je to obyčajné kysnuté cesto, takže nechápem, to všetky recepty z kysnutého cesta sú opísané ? A odkiaľ ? Presne takto robila cesto na buchty už moja babička a nielen ona. A každý v Prešove potieral buchty po upečení rumom rozmiešaným s maslom. Žeby opisovali všetci v Čechách a na Slovensku ? ;-):-D:-D:-D

Buchty, to jo.:-p:-p:yes:

Kdybych mohla, jdu hned na to. Super, Terezko;-):yes:

:-*Mňaminu mám už uloženou:yes:Príma recept:-p+:yes:

BARČA:Na Dámu nechodím a Honzovy buchty znám cca pět let z časopisu Apetit.Autorství receptu je vždy lehce sporné.

TO JE RECEPT Z WEBU WWW.DAMA.CZ, DOMÁCÍ PEKÁRNY, KDE HO PŘED LETY VLOŽIL ČLOVĚK POD NÁZVEM "HONZOVY BUCHTY". OSTATNĚ VY TAM SE SVÝM NICKEM CHODÍTE, TAK TO ZNÁTE A PĚKNĚ JSTE TO OPSALA. JEN VÁŠ TVAR NENÍ BUCHTA

Tématické fráze:
buchty z domácí pekárny, honzovy buchty z domácí pekárny, buchta z domácí pekárny, kynuté buchty z domácí pekárny, buchty z pekárny, buchta z pekárny, honzovy buchty pro domácí pekárnu, honzovy buchty z pekárny, tvarohová buchta z domácí pekárny, tvarohové buchty z domácí pekárny, tvarohové buchty v domácí pekárně, buchta z domácí pekárny recept, buchta do pekárny, jablková buchta z domácí pekárny, recept na buchty z domácí pekárny, domácí buchty z pekárny, domácí pekárna buchty, buchty s domácí pekárny, buchta do domácí pekárny, kynuté buchty domácí pekárna

Suroviny:
mléko, máslo, žloutek, šťáva citronová, mouka hladká, cukr, cukr vanilkový, citron, sůl, droždí sušené, mák, povidla švestková, tvaroh, jablko, máslo, rum

Přidat fotografie receptu