Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový Hermelín

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 023 kJ /
722 kcal
Bílkoviny68,46 g
Tuky45,89 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,84 g
Sůl4,73 g
Sacharidy8,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelín překrojíme a vydlabeme. Vydlabanou část si ponecháme bokem. Do každé půlky Hermelínu vložíme kolečko šunky a pokapeme podle chuti kečupem a čili kořením. Krok 2: Drůbeží játra nakrájíme na menší kousky a zprudka orestujeme na lžičce oleje, osolíme, opepříme, ochutíme provensálským kořením. Poté přidáme vydlabanou část Hermelínu, necháme ji roztéct v játrech a přidáme jedno vajíčko. Promícháme a vejce necháme mírně srazit. Krok 3: Touto směsí plníme půlky Hermelínů, postrouháme tvrdým sýrem a dáme do předehřáté trouby zapéct na cca 15 minut na 220°C. Krok 4: Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 10. 4. 2011

Poznámka autorky JanaDorazinova

Jakákoliv podobnost s tímto receptem je čistě náhodná. Funguji jako Luděk Sobota ve filmu "Jen ho nechte, ať se bojí" :-), když jsem hodně naštvaná, vymýšlím recepty! :-) tento mne napadl ve 3 ráno! :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový Hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7zA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový Hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7zA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Tohle na me ted vykouklo z nahodnych receptu......nevim, jak jsem to mohla prehlednout. Vypada to velmi jedle :-p.

Jana Remkova: já si o víkendu běhám po Praze a krmím ducha kulturou a ty tady vymýšlíš takové dobroty :yes: ukládám...sice ochutnám jen sama, děti játra odmítají v jakékoli podobě...ale já si smlsnu :-p

eva hubova:jéé Evo díky:-8

:-p:-pkrása:yes:+15

Děkuji všem za hezké komentáře, asi se budu muset zlobit častěji!:-D

zajímavý recept:-)určitě vyzkouším;-)+:yes:

enerrgizer 10. 4. 2011 19:17
super, toto musí byť dokonalá chuť...:yes:

Jančo prima!:-p:-K

Jani super recept :-p:yes:

:-p:-K:yes::yes:

Zajímavý recept,krásné foto!:yes::-))

:-K:-K:-K:-K Jani ,úžasná kombinace,skvělá chuťovka i jako hlavní jídlo si to dovedu představit....musím vyzkoušet.Ukládám a posílám zasloužený bodík:yes::yes::yes:

:-OTak tomu říkám exkluzivní bašta:-p+:yes::yes:Príma postup a fotky úžasné:-K:-K

To je krásne, Luďku!

Fantom::-D:-D:-D:-D

Colombo65: ty se někdy ani nemusíš moc snažit!!:-D

Tématické fráze:
hermelin recepty, facebook, hermelín recept, pokrmy ze salamu, recept z s hermelínem, recepty z hermelínu, hermelín, játrovy salát recept, zajímavé recepty, obalovaný hermelín v troubě, provelsanske vajicka, exkluzivní chuťovky, játrový salám, jatrovy nakyp, jatrovy

Suroviny:
sýr hermelín, játra drůbeží, sýr tvrdý, vejce, pepř, sůl mořská, kečup sladký, koření chilli, šunka, olej

Přidat fotografie receptu