Suroviny
Porce: 1 veľký plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 753 kJ / 3 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,71 g |
Tuky | 38,31 g |
Vláknina | 48,24 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 694,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Palmarín, práškový a vanilkový cukor, kôru z citróna a 5 vaječných žĺtkov dobre vyšľaháme, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a mlieko.
Krok 2: Cesto rozotrieme na vymazaný a múkou vysypaný plech a husto posypeme ríbezľami. Pečieme pri 190-200°C, do poloupečenia.
Krok 3: Medzitým vyšľaháme bielky s cukrom, soľou a citrónovou šťavou do hustej peny.
Krok 4: Poloupečený koláč vyberieme, natrieme snehom a dopečieme pri zníženej teplote cca 180°C do zlatista.
Zveřejněno 17. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy s černým rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZwk
Moje poznámka
Řezy s černým rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZwk
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 7 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 9 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 30 minutami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 46 minutami
Banánová bábovka
Monika146 před 1 hodinou
Valašské frgály
Mili5 před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 3 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 5 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 6 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 6 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 6 hodinami
Tématické fráze:
řez černého rybízu,
co je palmarín,
moučník s černým rybízem,
recepty s cernym rybizem,
černý rybíz řez,
co s černým rybízem,
s černým rybízem,
řezy z černého rybízu,
moučníky s rybízem,
pečení s černým rybízem,
co s rybizem,
moučníky s černým rybízem,
moučník z černého rybízu,
palmarín,
koláč s černým rybízem,
co je to palmarín,
moučník s rybízem,
recepty s rybízem,
černý rybízový recepty řezy,
táč s černým rybízem
Suroviny:
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
žloutek,
citron,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko,
rybíz černý,
bílek,
cukr krupice,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (15)