Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 510 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,90 g |
Tuky | 34,13 g |
Vláknina | 2,63 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotletky ze selete na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nY3l
Moje poznámka
Kotletky ze selete na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nY3l
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 11 minutami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 50 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 2 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 3 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 4 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 8 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 8 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 16 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 18 hodinami
Tématické fráze:
selečí kotleta,
selečí kotleta recepty,
naložení selete,
kančí sele,
selečí kotlety,
selečí kotletky,
selečí kotleta recept,
jak upravit sele,
steak ze selete,
vepřové na bylinkách,
selečí kotletka,
kančí sele recept,
pecene sele kotleta,
guláš z mladého selete,
guláš z mladého selete,
jak naložit kotletu na steak,
recept selečí kotleta,
veprova kotleta ze selete recept,
kančí sele recepty,
sele
Suroviny:
kotleta vepřová,
koření italské,
olej,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (8)