Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 368 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYq4
Moje poznámka
Krůtí maso na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYq4
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 33 minutami
Dušený květák
Eva_H před 39 minutami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 1 hodinou
Pikantní čočka
Benetka před 1 hodinou
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 2 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 2 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 4 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na česneku,
krůtí maso recepty,
top recepty krůtí maso,
krůtí maso,
kruti na česneku,
jak dlouho péct krůtí maso,
krůtí maso recept,
jak dlouho vařit krůtí maso,
pečené krůtí maso na česneku,
jak dlouho se peče krůtí maso,
recepty z krůtího masa,
krůtí maso na cibulce,
krůtí maso na cibuli,
maso na cibuli,
krůtí kostky na česneku,
krůtí maso do trouby,
jak pect kruti maso,
recepty krůtí maso,
co vařit z krůtího masa,
rychlé recepty z krůtího masa
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
česnek,
koření čaraka,
koření,
kmín celý,
tuk,
vývar
Komentáře (12)