Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládový řez

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

M.Kosarova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 30

30

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 648 kJ /
4 457 kcal
Bílkoviny48,35 g
Tuky162,00 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy654,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a pořádně promícháme, aby v něm nebyly hrudky. Krok 2: Vše vlijeme do předem vymazaného a pol.moukou vysypaného plechu- (do vyššího). Krok 3: Dáme péci do předem vyhřáté trouby na 180°C při této teplotě pečeme 15 až 20 minut-(hotovost buchty zkoušíme špejlí). Krok 4: Mezi tím si připravíme polevu: máslo rozpustíme, přidáme cukr, kakao a naposledy rum. Polevu natřeme na právě vyndanou buchtu a nakonec posypeme kokosem. Krok 5: Necháme vychladnout a podáváme. DOBROU CHUŤ

Zveřejněno 24. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládový řez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5lYx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládový řez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5lYx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Naprosto luxusní. Do těsta jsem nastrouhala ještě dvě malá jablíčka a do polevy přidala pro zvýraznění kapku rumové esence. Dokonale vláčný, že se hodí snad i pro ty co nemají už chrup :-* Díky za recept, ukládám a určitě jsem nepekla naposledy :-K

Potřebovala jsem sdělat acidofilní mléko, tak jsem zkusila tento recept. Nadšení byli jak moji kluci doma (muž i synové), tak kolegyně v práci ????

HanaVoriskova 21. 3. 2013 15:41
vyborne!!!!!!!!!!!!

Pro HANKU:Ne vyzkošej to a žasni.Toto je recept,který opravdu vejce nepotřebuje.Uvidíš a DOBROU CHUŤ:-8

Díky.;-)

Nechybí tu vejce?:-//

Dělám tentýž koláč:-O a je to hlavně dobrá rychlovka,přidávám foto:-K

:-K:-K:yes:

:yes:;-)

Martino, vítej u nás na Topreceptech:-K a věřím, že k tvému moučníku brzy přibyde foto;-)

M.Košařová, vítám tě v naší Topkové rodině, kde si se právě stala jejím dalším členem a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-)
Tato buchta je tu několikrát a většinou pod názvem Salamandr, nebo Šalamoun a protože je dobrá a jsi nová, dávám ti 1.bod:yes:

Je to moučník vhodný i pro děti a ti si ho zamilují jako ty mé.Dnes mám již dospělé děti,ale stále tento moučník milují.:-8

Tématické fráze:
čokoladovy rez, čokoládové řezy, řezy z acidofilního mléka, cokoladovy buchta, acidofilní buchta, buchta z acidofilniho mleka, acidofilní rezy, luxusní řezy napoleon, čokoladový řez recept, pečeme z acidofilního mléka, buchta acidofilní mléko, čokoládové řezy recept, řezy šalamoun, čokoladový buchty, čokoládovýřez, recept na cokoladove rezy, acidofilní mleko v moučníkách, luxusní čokoládové dorty-fotogalerie, řezy s acidofilního mléka, acidofilni řezy na plech

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr moučkový, kakao, soda jedlá, mléko acidofilní, olej, máslo, kakao, cukr moučkový, rum, kokos strouhaný

Přidat fotografie receptu