Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí sekaná

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

marcelkas

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 453 kJ /
1 542 kcal
Bílkoviny287,66 g
Tuky29,06 g
Vláknina14,94 g
Cholesterol 714 mg
Sodík 7,14 g
Sůl17,83 g
Sacharidy29,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli si nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji a slijeme, aby to nebylo moc mastné (nebo pořádně nechat odkapat). Krok 2: Rozmixujeme maso na kaši, já dělám bud tyčovým mixérem, nebo klasicky v mixéru. Krok 3: Dáme do mísy maso, cibuli a zbytek ingrediencí. Promícháme rukou. Krok 4: V troubě jsem pekla v silikonovém pekáčku na 170C asi hodinu. Zkuste to špejlí. Krok 5: Po upečení jsem vyklopila na mřížku a slila zbytek mastného. To možná nebude třeba, když se hodně na začátku nechá odkapat olej z cibulky, a zbyde vám výborná šťávička.

Sekaná je moc dobrá a lehounká.

Když nedáte do formy, budete muset více zahustit, proto používám silikon formu.

Zveřejněno 28. 4. 2011

Poznámka autorky marcelkas

Příště zkusím dát něco zeleného.

Protože jsem nikde nemohla najít recept na kuřecí sekanou domácí, tak jsem ho vymyslela :-), všude se používá sekaná kupovaná. Tak jestli někdo máte jakékoliv nápady, pište!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2vp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2vp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Tejaja, bereš to moc osobně. Já jen, že neodpovídají receptu. Jinak ok. Špagetko, já bych taky přidala bylinky, něco zeleného. Já tedy moc zeleného normálně doma nemám, tak to dělám bez toho, ale bylo by to hezčí a voňavější. I tak se po ní slehne zem :-)

Já bych tam rozhodně přidala libeček, petrželku a zelené od od cibulky a pórku. Smaženou cibulku jsem si pořídila jako koření (či spíš bylinky?), jinak ochucuje téměř stejne, tedy bez kečupu ;-), jinak jo, vítaná změna :-p:yes:

marcelkas: Kto chce psa biť, palicu si nájde ( nepoznám u vás to mäso, ale poznám naše ). Fotky mazať nebudem. ;-)

No právě, u nás se také dá koupit už ochucené mleté kuřecí maso, ale není to ono. Zkuste to opravdu tak, jak je psané v receptu. Právě ta smažená cibulka tomu udělá tu specifickou chuť. Jak tam dáte syrovou, nebude to stejné. Proto mě zmátlo to foto. O nic jiného nejde :-) Marci

Fotky som vložila ja, veď to viete, takže nie niekto ;-).
U nás dostať mrazené kuracie mleté mäso, ktoré je už kompletne ochutené, aj s cibuľkou, aj korenené, proste nič sa s tým nerobí, len sa rovno používa. Netreba ho našľahávať, je jemné a vyšľahané už z hydinárskych závodov. Takže preto som pridala cibuľu už neopraženú. Je tam vlastne už naviac. Ručím za to, že chuť je taká ako vaša. :-/

Koukám, že mi sem někdo přidal fotky, ale tam není ta cibulka osmažená, a celkově výsledek vypadá úplně jinak. Přidala jsem konečně svoje fotky, jsou z mobilu, tak omluvte kvalitu. Kuřecí maso to chce hooodně rozšlehat mixérem. Pak se to všechno krásně spojí a není třeba žádné vejce.

:-p:yes:

Tématické fráze:
kuřecí sekaná, kuřecí sekaná recepty, sekaná z kuřecího masa, nejlepší kuřecí sekaná, kureci sekana recept, kupovaná sekaná, recept na kuřecí sekanou, sekana kureci, drůbeží sekaná, recept kuřecí sekaná, domaci kureci sekana, drůbeží sekaná recept, kurecisekana, sekaná z kuřecího, sekaná s kuřecího masa, domácí sekaná z kuřecího masa, sekaná z kuřete, domácí sekaná kuřeci, kupovaná kuřecí sekaná, sekaná s kuřecího

Suroviny:
maso kuřecí, cibule, smetana na vaření, hořčice, kečup sladký, sůl, pepř, česnek, mouka hladká, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu