Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Schovaná jatýrka

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 479 kJ /
354 kcal
Bílkoviny26,84 g
Tuky6,75 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy43,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky. Krok 2: Rozložíme je na tukem vymazaný alobal, na vymazání použijeme olej nebo máslo. Krok 3: Osolíme je, opepříme a posypeme drceným kmínem a grilovacím kořením. Krok 4: Drůbeží játra pokrájíme na větší kousky, poklademe je na brambory. Krok 5: Zabalíme vše do alobalu a v troubě pečeme asi 30 minut. Krok 6: Na talíři pak játra dosolíme a můžeme posypat sekanou petrželkou. Krok 7: Podáváme se zeleninovou oblohou.

Zveřejněno 30. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Schovaná jatýrka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DYmY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Schovaná jatýrka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DYmY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-p;-):yes:

:-p:yes:

Dobrý nápad, dělám sice podobně, ale takto to zapeču, vypadá to skvěle :yes::yes:

Tématické fráze:
kureci jatyrka, jatýrka, recept na drubezi jatyrka, schovana jatra, recepty na drůbeží játra v troubě, recept na drůbeží játra

Suroviny:
brambory, játra drůbeží, sůl, pepř mletý, kmín drcený, koření grilovací, máslo, petrželka

Přidat fotografie receptu