Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka s celerem, křenem a pivem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Doba přípravy 480 min Doba přípravy: 480 min

480 min (480 min příprava)

Suroviny

Porce: 25 minut

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 942 kJ /
942 kcal
Bílkoviny74,30 g
Tuky47,90 g
Vláknina17,30 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 3,78 g
Sůl8,25 g
Sacharidy44,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer i sýr nastrouháme, cibulku s natí si pokrájíme. Krok 2: Všechny uvedené suroviny pak zamícháme a přidáme podle hustoty i pivo, vše okořeníme a mažeme na chleba, aneb na jakékoliv pečivo. Krok 3: Ozdobíme citrónem nebo pažitkou, olivami a jinak podle každého z Vás.

Zveřejněno 3. 5. 2011

Poznámka autorky varilamyskakas…

Rychá chutná, barevná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka s celerem, křenem a pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYKW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka s celerem, křenem a pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYKW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

:-p:yes:

Jejda celerová s pivem:-*to může být zajímavá kombinace:-p+:yes:

Je to Jani normálni tuba to "červené zlato" a je jen s červenou páprikou,bývá to v regálu u sardelek a jinde všude i Albert apod. "Pomazánka sama o sobě byla holý risk,:-? ale vyšla, jen asi by bylo dobré tam dát i lžíci majonézy a tu já nahrazuji všude zakysankou a s příchutí různě dle jídla;-):-p:-K:-K majonézu my doma nee,:-!:-! byla jednou těžká salmonea:-S a od té dob jen sama , aneb jinak:-K:-K:-K:-)

Tak ten krém taky neznám vůbec!!:-( Nějaké červené zlato tady nemáme. Ale jinak s tím pivem a křenem se mi ta kombinace moc líbí.:yes:

Piva opravdu jen trošku pro chuť a "říz" pak je to važně moc pikantní a dobré:-K:-p:-)

Četla jsem ten recept podobný někde a take jsem nevěřila a byla jsem moc opatrná, s tím pivem, Věrko, to mi věř, ale manžel čekal vedle mne , ochutnal bez piva a řekl " no, nic moc" a dala jsem trošku piva a on se pak opět do toho pustil a konstatoval" tak to bych nevěřil" ani já a už má v sobě 5 chlebů, a má to šmrnc:-p:-p tzv. nečekala jsem to také, ale už je testované a můžu dát už i záruku;-):-p:-K:-K

Ja robím zo surového celeru tiež pomazánku, ale táto tvoja verzia mi je veľmi sympatická!

Může to být dobrý, ale asi by mě to nenapadlo dát pivo dovnitř, ale jen k tomu na zapití.

Mívají to tam, jak mají i sardelové pasty a takové ty pasty, apod.:-K:-)

Aha, to vůbec neznám. Dík :-K

Taak žížalko, máš ho tam na foto:-K:-)

Nafotim ho a pošlu ho k receptu:-K:-K

Pomazánka se mi líbí, ale nevím, co je lahůdkový paprikový krém :-8

Tématické fráze:
celerová pomazánka s krenem, salmonea, celerová pomazánka s pivem, celer v receptech, pomazánky celerové, celerove risky, sýrová pomazánka s pivem, červené zlato lahůdkové, zakysaná smetana s křenem, co s celerem, celerové recepty pomazánka recept, pomazánky paprikova s křenem, vaječná pomazánka s řepíkatým celerem, mrkvova pomazanka s pivem, co s ccelerem, co s celerem?, řísky z celeru, romadurová, papriková pomazánka s celerem, sardelova pomazanka s celerem

Suroviny:
celer, křen, sýr cihla, cibulka jarní, smetana zakysaná, krém paprikový, hořčice, pivo světlé, sůl, pepř, citron

Přidat fotografie receptu