Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 805 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 10,17 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 21,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halibut s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovGN
Moje poznámka
Halibut s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovGN
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 13 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 18 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 55 minutami
Extra rychlé lívance
Khulali před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 8 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 9 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 10 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 10 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 11 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 11 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 13 hodinami
Tématické fráze:
halibut na grilu,
halibut recept,
jak připravit halibuta,
halibut recepty,
recept na halibuta,
recepty.cz,
ryba halibut fotka,
halibut,
recepty halibut,
kus kus recepty,
jak se připravit halibut,
recepty na halibuta,
jak nejlépe připravit halibuta,
recepty z halibuta,
filé z halibuta,
jak priptavit halibuta?,
recept halibut,
recept rybu halibut,
halibut fotky,
halibud recept
Suroviny:
halibut,
hořčice,
mouka hladká,
máslo,
kečup sladký,
cibule,
okurky sterilované,
olivy,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
sůl
Komentáře (6)