Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek cibulák

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie704 kJ /
168 kcal
Bílkoviny2,87 g
Tuky9,77 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 916 mg
Sůl2,28 g
Sacharidy15,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli si oloupeme a nakrájíme na větší kusy, které rozsekáme tyčovým mixérem, nebo celou cibuli nastrouháme na hrubších nudličkách. Přidáme 2 lžíce plnotučné hořčice, půl lžičky vegety a promícháme. Krok 2: Touto směsí potřeme naklepané a osolené řízky a necháme chvíli postát. Krok 3: Pak obalujeme v klasickém trojobalu a smažíme na oleji, nebo sádle.

TIP: Nejlepší recepty na řízky

Zveřejněno 8. 5. 2011

Poznámka autorky JanaDorazinova

Pozor, trojobal se při smažení mírně loupe, je to vidět i na fotce, ale řízky jsou fakt báječné. Možná, že jsem měla málo rozpálený olej, dělala jsem je v troubě, nevím. Ale jinak nemají chybu. Tyhle řízky mi doporučila moje sousedka, když jsem se jí ptala, co to od ní tak nádherně voní. :-)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek cibulák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/025V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek cibulák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/025V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

marcik: díky a zkus dát do té marinády raději vajíčko;-)

Řízky na všechny způsoby to my můžeme:-8+10:yes:určitě vyzkouším

:-p:yes::yes:

srettka:teba človek musí mať rád...:-D

srettka::-D:-D:-D:yes:

jsem polkla na prázdno:-p cibuli miluju:-p řízečky,no mňam:yes::yes:...
sakra,kolikrát já budu muset dneska posnídat, abych si zklidnila rozbouřený bachor,knížku i čepici?:-)) vrčí mi v břuchu,jak ve válcovnávh plechu:-8

ivulinka:Víš, že mne to mohlo napadnout? Takže příště určitě s vajíčkem;-)

Ja robievam obdobne:http://www.toprecepty.cz/recept/10441-cibulova-ste...
hlavne kuracie...ale je fajné aj toto s pridaním horčice...;-)

Podobně jsem kdysi dělala pangase a taky se mi malinko sloupnul. Já bych možná do té pomixované cibule s hořčicí primíchala vajíčko, ale tohle je tvůj recept a nepochybuji o tom, že to bude mňamka.

Jééé, Jani, tak to si dovedu představit jako prima dobrotu! Už jsem tady někdy, myslím, viděla, jak se směs cibulky s hořčicí "cpala" dovnitř řízku. Každopádně - u mně dobrý! :-)):yes:+

Jani,jj, taková masíčka jsou moc dobrá:-p a hlavně vlhká, žádné sušinky, proto máš 3.bod:yes:

Tématické fráze:
králik cibulák, cibulák recept, smažený řízek cibulák, kralik cibulac, vepřový řízek cibulák, vyšívání cibulák, cibulové řízky, recept na cibulák, recept cibulák, cibulak recepty, cibulák -porcelán, smažený cibulový řízek, smažené řízky cibule, řízky na na cibuli, cibulák recept, báječný rizek, cibulák, králík recepty cibulák, králík cibulák recept, bachor cikánské jidlo

Suroviny:
maso na řízky, cibule, hořčice, vegeta, sůl, strouhanka, vejce, mouka hladká, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu