Postup přípravy
Krok 1: Upečeme klasickou piškotovou roládu, naplníme krémem nebo džemem a potahneme marcipánem. Z něj také vyrobíme "obložení", tj. "sýr", "šunku", "salát" apod.
Zveřejněno 13. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort "ala bageta"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ww2n
Moje poznámka
Dort "ala bageta"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ww2n
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 23 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 1 hodinou
Argentinská křídla
wimra před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 13 hodinami
Tématické fráze:
dort jako bageta,
bageta z marcipánu,
bageta pro děti recepty,
recept na bagety,
roláda z bagety,
jak se dělá dort bageta,
piškotová bageta,
bageta jako roláda,
recept na piškotovou roládu,
recept na piškotovou kabelku,
housenka bageta deti,
jak obložit bagety,
bageta pro děti - recepty,
jak obložit bagetu,
recept na bagety dvou barev,
dort ala,
recepty na dorty z marcipánu,
bageta
Suroviny:
plát piškotový,
marcipán,
potravinářské barvivo
Komentáře (6)