Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh po Italsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie599 kJ /
143 kcal
Bílkoviny12,06 g
Tuky9,81 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy1,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a rozdělíme na půlku. Krok 2: Osolíme, opepříme a obalíme ve strouhaném sýru, mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Krok 3: Smažíme po obou stranách dozlatova. Krok 4: Na talíři zakápneme citrónovou šťávou a na každý dáme lupínek másla.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh po Italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lx6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh po Italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lx6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Evik a Tonda 20. 12. 2009 12:50
Ještě jsem to nezkusila,ale vim že mi to bude chutnat.Ostatně já sním všecko:-D

Je mi strašně líto, že nemůžu smažit a vlastně ani žádnou mouku:-( a fakt nevím, jak jinak bych to udělala. Pstruha mám v mrazáku.:-( Ale jinak :yes:

Rychléa dobré, mně to trvalo celkem cca půl hodiny(ale měla jsem už naporcovaného pstruha),z toho smažení asi 10 min? ;-)

tak dnes byl k obědu, manželovi moc chutnal, já si ještě musím zvyknout - ryby mi moc nechutnají, ale doufám, že si je oblíbím. Nejhorší pro mě bylo vykoštění, hlavu a ploutve jsem dala pryč, a trochu jsem ho naporcovala, tak nějak se mi tím vykošťováním naporcoval sám.:-)) Ale chválím.:yes:

Dělala jsem ho vcelku, nepůleného. Měla jsem strach, že "kabátek" na kůži nebude držet, ale:yes:

jak dlouho tahle uprava trvááá prosím;-)

Tématické fráze:
vykoštění pstruha, pstruh recepty, recept pstruh, recepty ryby, holandský pstruh, smažený pstruh, holandský pstruh recept, pstruh, vykoštění ryby, vykošťování pstruha, jak dlouho smažit pstruha, pstruh recept, ryba po italsku, recept na pstruha, holandský pstruh recepty, jak vykostit lososa, jak vykostit pstruha, recepty pstruh, jak dlouho smažit lososa, vykoštění lososa

Suroviny:
pstruh, sůl, mouka, pepř, vejce, voda, strouhanka, sýr nastrouhaný, olej, máslo

Přidat fotografie receptu