Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z býčích žláz

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Žlázy opláchneme, osušíme a nakrájíme na pěkné kostky. Krok 2: Na sádle osmahneme krájenou cibuli, vsypeme papriky, promícháme a přihodíme kostky masa. Krok 3: Chvíli je osmahneme (pouští hned dost šťávy), osolíme, opepříme, zakryjeme a krátce podusíme. (Pokud chcete více šťávy, mírně podlijte vodou.) Krok 4: Zahustíme trochou mouky, rozmíchané v menším množství vody, provaříme a dosolíme a okořeníme (zmiňovaná majoránka a česnek). Podávala jsem s kuskusem.

Zveřejněno 9. 6. 2011

Poznámka autorky cathleen

Hobby.idnes.cz:

Neobvyklé lahůdky "z bílých ledvin" jsou podle znalců bohaté na testosteron. Na Balkáně proto věří, že konzumací pokrmů z varlat muži posílí své libido. Nejchutnější je údajně guláš z býčích žláz, tvrdí výherce posledního šampionátu ve vaření varlat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z býčích žláz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0ALy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z býčích žláz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0ALy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Tebe Cat patrí vďaka a bod za nie každodenný recept, ja si ho ukladám.
No a Srettka nesklamala...:-D

MIRKA: Není, Miri. Chuť je velice jemná, masko se dá přirovnat třeba k ledvinkám.

AHOJ CATHLEEN, ŠLA BY TA CHUT K NĚČEMU PŘIROVNAT? NENÍ TO MOC MĚKKÉ?

cathleen: Tak ty si nedáš pokoj, jo?:-D

:yes:;-)

Tak toto je super, to jsem dlouho neviděla, moc krásné, dala bych si hned a příjemná změna, perfektní:-p:-p:-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Anna Kocikova: Ani, však zítra po práci jdu na nákup jater, a budou o víkendu, už si je Tom objednal :-) Za ty prachy :-)

Petra Ku.:Peťko,zrovna dnes můj v Inpostu koupil ta játýrka:-*mívají tam moc dobré věci,ale býčí žlázy měli naposledy v říjnu,taky mražené za tuto cenu,ale od té doby nic:-(my je máme moc rádi a je fajn,že Cathleen a Jana R.tady tyhle príma recepty dávají:yes:A kydž doma neřekneš z čeho jídlo je-určitě manžílek nepozná:-8

:-*:yes::yes:+6

Další superrecept :yes::yes:+

srettka: :-))

Ještě nikdy jsem nejedl - asi budu muset vyzkoušet ;-) Na fotce vypadá pokrm dobře.

Anna Kocikova: Aničko, u nás v přerovských prodejnách Inpostu je mají mražený, cena nějak okolo 65 Kč/kg... Taky už jsem na to nalomená, ale doma by nesměli vidět, co to je.. :-)

Bodíků bych dala víc;-)ale můžu jen jeden:-p+4:yes:Dělávám to na způsob ledvinek s majoránkou a přidávám smetanu:-*Moc nám to chutná,jen k sehnání je tato dobrá surovina málo kdy:-S

myslím, že s ohledem na rozšiřující se recepty s bejčí pýchou,příjdeme zřejmě o hovězí flákotky:-S s takovouhle zbudou v ohradách býčí eunuši,čili jen volové:-S...krom jiného tedy:-D
aby vám baby nenarostlo z konzumace tohoto reproduku něco navíc, něco testosteronového:-D
p.s.ale což, proti gustu žádný dyšprcát;-)

Tématické fráze:
býci žlazy, jak připravit býčí žlázy, byčí žlázy recepty, býčí žlázy cena, recepty byci zlazy, recept na býčí žlázy, byci zlazy recept, býči koule guláš, hovězí žlázy, bejci zlazy, biči varlata, bejčí žlázy recepty, recept na bici varlata, byci varlata, biči zlazy, byci zlazy-gulas, čina z byčich žlaz, biči žlazi, skopove zlazy, pokrmy z bycich žláz

Suroviny:
býčí žláza, sádlo, cibule, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, masox, mouka hladká, majoránka, česnek

Přidat fotografie receptu