Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwYq
Moje poznámka
Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwYq
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
žampiony v pytli,
byčí žlázy na houbách,
jak připravit býčí žlázy,
byci zlazy,
bejčí koule,
recepty býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
býčí žlázy recept,
býčí pytel,
býči žlázy na žampionech,
býčí koule,
jak připravit tarhoně,
byčí žlázy složení,
tarhoni,
bejci zlazy,
varime z tarhoni,
tarhoňa se žampiony,
bejci,
tarhoňa složení,
jak vypadají býčí žlázy
Suroviny:
býčí žláza,
sádlo,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř,
pažitka,
petržel,
libeček,
těstoviny tarhoňa,
harmonie chuti,
česnek sušený
Komentáře (44)
Cathleen,jéééé tak to su rád, že nejsem trubka
pevnéé pružnééé kuličkyyyy
Cati,mají jí v Makru??
Tarhoňa je výborná a ač se toto jídlo tváří trochu jako rizoto, je to něco úúúplně jiného. Vítaná změna.
oooobožéééééé hahahahahihihi
už jen ten název s tím dovětkem a už jsem se kácela
a pak ty povzbuzující komenty
už ani k tomu vercajku, co amputovali tomu bejkovi, aby z něj caty udělala tuhle dobrotu-pro fajnšmekry,bo já takú odvahu toto vložit do orálních dutin fakt nemám
Rebííí nedej seee
Škoda, že u nás nemají tarhoňu.Dělávala jsem doma drobení jako do polévky a osmahla do růžova a pak se uvařilo ve vodě.Nebylo to špatné,ale tarhoňa to asi nebyla.Nikdy jsem ji nejedla,budu muset sehnat.Takto s tarhońou je ta fotka ták pěkná.
Dnes som schválne iškĺa k mäsiarovi, kde som ich sporadicky vídala. Ale žiaľ, nemali, že prestali objednávať, lebo ľudia nekupujú...
áále jenom čti..a komentuj
cathleen:
za rcp a foto
a P.S.: mám pocit,že celá naše vláda je též bez těchto ozdob...páč tam je těch volůůůůů
Masko je výborné, jemné, vyzkoušej a uvidíš
Já ji vařím v titanovém hrnci, tak ji promíchám jen po zalití vodou a pak už nemusím - nepřipálí se.
Prosím Cathleen o zhovievavosť, nemudrujem, iba pre menej skúsených pridávam rady...