Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí kari s hořčicí

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie921 kJ /
220 kcal
Bílkoviny3,20 g
Tuky14,90 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy16,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby osolíme, posypeme kořením kari, špetkou zázvoru a mletého kmínu a potřeme z obou stran hořčicí. Na oleji osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Krok 2: Přidáme posekané feferonky a porce ryby. Osmažíme z obou stran, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Nakonec dochutíme citrónovou šťávou. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí kari s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p86

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí kari s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p86

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Jana Remkova::-8:-D:-D:-D:-D dokonce jsem si ho ( ten rcp ) vytiskla, heč:-!;-):-D:yes:

rebeka: no proto!!:-D

Jana Remkova: ano, unikl mi.. potfora:-//:-D
až díky tvému hezkému fotu jsem si ho všimla.. díky za připomenutí, či lépe řečeno, objevení..;-):-):yes::yes:

Opět jeden docela nedoceněný recept. Moc mi chutnalo:-p, přidávám foto;-) a plus. Jen si myslím, že není třeba podlévat vodou, stačí z každé strany 2-3 minutky a je hotovo. Použila jsem pražmu;-)

Tématické fráze:
vyroba tataraku, rybí sekaná, rybie filé recept horčica, rybí játra recept, rybí játra, receoty-top recepty, utopenci na kari, rybí čína, rybi medajlonky, rybí filé s hořčicí, pangas gulaši, rybí filé na kari, kari dip, kari dip, rabí karbanátky, rabí filé, bramboracky s hokaida, recepty zcukety, kari s rybou, rybí omáčka výroba

Suroviny:
filé, sůl, koření kari, zázvor mletý, kmín mletý, hořčice plnotučná, feferonka, olej, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu