Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilapie v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 227 kJ /
1 249 kcal
Bílkoviny141,43 g
Tuky32,95 g
Vláknina4,73 g
Cholesterol 974 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,82 g
Sacharidy94,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu osušíme a nasolíme. Krok 2: V misce prošleháme vejce, česnek utřený se solí, sekt a olivový olej. Krok 3: Postupně přisypáváme prosátou mouku a vytvoříme hladké těstíčko. Krok 4: Porce tilapie protahujeme těstíčkem a ihned smažíme v rozpáleném oleji na střední teplotě dozlatova.

Zveřejněno 17. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tilapie v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l885

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tilapie v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l885

Komentáře (15)

výborná rybka, dnes byla k obědu

Tilapii jsme nedávno měli,škoda,že jsem nemrkla sem:-8 byla by jistě lepší než jen obalená v trojobalu;-),ale nevadí rybka nám chutnala a tak zase koupím a zkusím jí udělat v těstíčku podle tebe Eli;-):yes:

Svetlanka 12. 8. 2011 16:55
Ja do těstička přidávam pivo,ma taky bublinky.

Eli, mám tu mršku na mrazáku a šáňo ráda bouchnu, aspoň se mám na co vymluvit :-8:-D:-D krásný receptík, vyzkouším :-p;-):yes:

Díky...:-K Ajaj, Srettinko, já tu objednávku přehlédla...:-8 No doufám, že jste nebyli o hladu...;-):-D I když - stejně už nebylo...

Moc hezký recept:-p+9:yes:

no el, to vypadá moc dobře:yes::yes:....měla bych návrh:-8 vyprdnu se na vaření a dávám objednávku na čtyři porce:-8 děkuji:-))

Dobrý důvod bouchnout šampáňo:-))
Jani, já dělám těstíčko v podstatě stejně, ale dávám pivo, které ho krásně nakypří. Jinak s pivem vařím nerada, ale tady není vůbec cítit.

:-KMoc pěkné:yes::yes:+

Tilapie je fajn, dělala jsem ji už několikrát - ale obyčejně...po mlynářsku, obalovanou, na kmíně a tak..
Až tento recept mi přišel vhodný k tomu, abych se o něj podělila. Tilapie má sice kosti, ale docela na předvídatelných místech kolem páteře, takže to není jako obírání norské tresky, kdy se člověk pořádně nenají, protože víc plive a snaží se to dělat způsobně a inteligentně...;-):-D
Jani, bublinky to těstíčko jen udělají nadýchanější, ale na tvém místě (když to nepiješ) bych pro pět lžic taky šampus nebouchala... Myslím, že je možné použít i neperlivé vínko, bílé nebo růžové.
A taky je možné do těstíčka balit jinou rybku, podle vlastní chutě - mám na mysli pangase, kapříka nebo candáta.

:yes::yes:+6

mysulka: vyzkoušej, tahle rybka nemá chybu!!;-);-)
Eli, šumivé víno, jo? To je pech!! Mám ráda suché bílé i čevené víno. Šampus ne, co s tím? Jinak hodně, hodně zajímavý recept, jenže tilapie došla:-S

Eli, vypadá to náramně, tilapii mám v mrazáku, ale ještě jsem ji nezkoušela:yes: díky za recept:-K

Zajímavé, vypadá to velmi vábně..:-K:-p:yes:

Eli - jen dodám informaci o tilapii - asi jsem ji viděla v Kauflandu, jinak :-p:-p
http://www.chovryb.cz/cz/Stranky/Tilapie-nilska.as...

Tématické fráze:
tilapie, tilapie recept, obalovaná tilápie, tilapie po mlynářsku, tilapie recepty, tilapie kosti, smažená tilápie, tylapie, tilapie na kmíně, recept tilápie, smažené tilápie, talapie v testicku, tilápie ryba, má tilápie kosti?, ma tilapie kosti, tylápie v těstíčku, pečená tilápie po mlynářsku, tilápie obalovana, obalované tilapie, recept na tilapii

Suroviny:
tilapie, vejce, olej olivový, česnek, mouka hladká, mouka hrubá, sůl, olej

Přidat fotografie receptu