Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medoví ptáčci

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 421 kJ /
340 kcal
Bílkoviny21,27 g
Tuky16,06 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 218 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso rozklepeme, posolíme, pomažeme hořčicí a kečupem. Krok 2: Na každý plátek vložíme čtvrtku vejce, čtvrtku okurky, salám, proužek papriky. Krok 3: Maso zavineme a sešpejlíme. Posypeme mletou paprikou a pepřem. Krok 4: Osmažíme cibulku, přidáme 2 lžíce medu a šťávu z citronu. Krok 5: Do pekáčku vložíme maso a zalijeme cibulkou. Pečeme asi hodinu. Krok 6: Pak k masu přidáme na kostky nakrájené brambory a dopečeme.

Zveřejněno 19. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medoví ptáčci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpp8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medoví ptáčci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpp8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřové ptáčky, veprovy ptacek, ptáčky z vepřového masa, ptáčci z vepřového masa, roztřelený ptáček, veprovy ptacek recepty, vepřový ptáčci, ptáčky z vepřového, recepty-ptáčci, vepřoví ptáčci, ptáček z vepřového masa, recepty z veprovyho masa, medovi, vepřoví ptáček, maso na ptáčky, vepřové ptáčci, vepřové ptáčky recept, jídlo pro ptáčky, šití ptáčků, vaření ptáčci

Suroviny:
maso vepřové, vejce, okurky sterilované, salám měkký, paprika čerstvá červená, pepř, sůl, med, cibule, paprika sušená sladká, šťáva citronová, kečup sladký, hořčice plnotučná

Přidat fotografie receptu