Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie420 kJ /
100 kcal
Bílkoviny1,88 g
Tuky4,97 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 186 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy10,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso dobře naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zakapeme olejem. Necháme chvíli odležet. Krok 2: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme z obou stran. Podlijeme vývarem a maso dusíme doměkka. Pak přidáme hořčici a zahustíme tmavší jíškou, kterou jsme připravili ze sádla a z hladké mouky. Podle potřeby podlijeme trochou vody. Podáváme s brambory nebo rýží.

Zveřejněno 19. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJJG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJJG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Také je dělám občas z vepřového. Omáčka je světlejší ale výborná. Hovězí je trochu luxusnější v ceně. Díky za potvrzení receptu. Jdu na to :-p www.toprecepty.cz:-))

Tématické fráze:
roštěná z vepřového masa, roštěnky, vepřová roštěná, roštěnky z vepřového masa, vepřové roštěnky, roštěná s rýží, roštěnka z vepřového masa, vepřové přírodní jako roštěnka, recept roštěnky, vepřová roštěnka, vepřová roštěná recept, roštěnky s rýží, vepřové plátky jako roštěná, rostena z veproveho, vepřová roštěná s rýží, vepřové roštěnky s rýží, roštěnky recept, roštěnka, roštěnky z vepřoveho, roštěná vepřová

Suroviny:
maso hovězí, hořčice, cibule, masox, pepř, sůl, jíška, olej

Přidat fotografie receptu