Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso+brambory v alobalu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tajja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupejte a nakrájejte na kolečka asi 5 mm silná. Dejte do mísy, osolte, přidejte majoránku a zamíchejte. Krok 2: Maso nakrájejte na plátky, naklepejte, osolte, opepřete. Krok 3: Z alobalu vytvořte mističky, do každé dejte porci brambor, plátek masa a poklaďte jej nivou. Každou mističku zabalte do alobalu a pečlivě upěchujte konce. Krok 4: Pečte při 180˚C asi 30 minut. Krok 5: Vepřové plátky vyjměte z alobalu a můžete servírovat na talíř. Můžete použít i kuřecí maso a libovolný sýr, který zrovna máte doma a máte rádi.

Zveřejněno 13. 7. 2011

Poznámka autora tajja

zdroj fc. Recepty do 30,- Kč

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso+brambory v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7mP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso+brambory v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7mP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Všem chutnalo:-pk bramborám jsem přidala kousek anglické..foto a:yes:+1

ten recept je v pořádku, vejde se skvěle do 30,- Kč a je i dietní. Počítám samozřejmě 100g masa- libová vepřová kýta, 100g brambor a 20g sýra. To je tak běžné množství na jednu porci. A za tak krátkou dobu majoránka nezhořkne. :-)

spagetka: ano autorka ano :-) měla sem to tam celych 30 minut a čestvou majoránku, v alobalu nezhořkla, krásně voněla, každopádně každá trouba je jiná takže hlidat holky:-)

:-) znova opakuju neni to cena toho jidla ale jen název skupiny na FC kde sem to našla :-) jinak veprové maso muže byt dietni kdyz ho zbaviš na povrchu sádla samozřejmně to není kuřecí ale kdo by pořád papal jen ptaky kvuli diete :-)jistě to není na přísnou dietu danou od doktora ale pro někoho kdo chce jen redukci nebo udržovaci režim to podle meho názoru je :-)

Částka je určitě nad 30,- - protože i kdybych koupila ty suroviny v nějaké akci, rozhodně by to dohromady bylo víc. Jinak souhlas s Cathleen - dělám podobně a balím vše do 1 kusu alobalu.
Jen si nejsem jistá tou kombinací majoránky a plísňového sýra, ale hlavně doba pečení a teploty u majoránky. Mně to na majoránku přijde, že musí pak být hořká:-!, nevím, nezkoušela jsem. Autorka ano? ;-)

:-D taky se mi zdá ta částka nereálná, ale recept zajímavý. Jen bych si přípravu nekomplikovala mističkami z alobalu, ale rovnou vše do vymazaného alobalu zabalila.

tajja , proč všechno zařazuješ do dietních receptů?:-O Tady máš vepřové maso, to dietní asi moc není.;-) A recepty do 30 kč? To snad ne? Jen Niva kolik stojí a 4 plátky vepřového...

Tématické fráze:
maso s brambory v alobalu, maso v alobalu, vepřové maso s brambory v alobalu, maso a brambory v alobalu, kuřecí maso s bramborem v alobalu, kuřecí maso s brambory v alobalu, pecene maso v alobalu s bramborami, vepřové maso s bramborem v alobalu, maso, v alobalu, maso v alobalu s brambory, maso s bramborem v alobalu, kuřecí maso v alobalu, maso s bramborami v alobalu, maso pecene v alobalu, pečené maso s brambory v alobalu, brambory v alobalu, brambory s masem v alobalu, recepty do 30 kc, pečene maso v alobalu s bramborem, vepřové maso v alobalu s brambory

Suroviny:
brambory, sůl, majoránka, maso vepřové, sýr niva,

Přidat fotografie receptu