Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilapie

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

suslajda suslajda

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 876 kJ /
448 kcal
Bílkoviny73,20 g
Tuky4,30 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 619 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy26,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku, pepř, papriku a chilli koření smícháme v misce. Tilápii posolíme a posypeme špetkou koření na ryby, obalíme v mouce a smažíme na rozpáleném oleji.

Zveřejněno 14. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tilapie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4WDg

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tilapie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4WDg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Pan Tubar, obchodník exotickou zvěří 24. 1. 2013 14:11
No, vážená Suslajdo, Vy jste z ryby udělala tzv. nosič chutí. To znamená, že jste úplně potlačila skutečnou chuť masa a toto slouží jen jako jakýsi korpus, pro jiné chutě. Aniž bych chtěl komukoli brát jeho kulinářské výboje, tak vězte, že čím méně, tím lépe. Konkrétně, když vezmete na rybu cokoli ostrého, stejně to platí pro maso, je jeho chuť v tahu. Pokud vaříte tímto způsobem, je vhodné kupovat to nejlevnější maso, které existuje. Když třeba vidím, jak si na T-bone někdo nakydá ostrou omáčku, vraždil bych. Jinak Tilapie nilská, čeky okounovec nilský, je sladkovodní ryba, pozor na to, chová se v subtropických vodách afriky, Jižní Ameriky, Madagaskaru. Je to pdobný hnůj, jako je Pangasius, neboť tráví celý život v té nejhnusnější vodě. Znáte dolní tok Nilu? Nebo většinu toků jihoamerických řek? Je to stejná špína, jako Mekong, kde se chová Pangasius. Nedávno jsem, dokonce, četl, že jakási kuchařka naloží tyto ryby do vlažné vody a nechá ten vodní nástřik, který je zmražen na povrchu ryby a po rozpuštění vodu vyleje, nahraedí vodou novou a nechá odmočit, aby dostala to svinstvo pryč. Dovedete si představit kvalitu toho materiálu, když to sleje podruhé?

Anna Kocikova:děkuji:-*

O tilapii jsem už také slyšela a než se mi poštěstí ochutnat:-*druhý bodík posílám:-p+2:yes:

jé,to vypadá dobře....

V jednoduchosti je krása a chuť ;-);-);-)

Simona Kucerova:Simčo je výborná taky jsem ji jedla poprvé moc jsme si pochutnali:-*děkuji

moc pěkný receptík,tu rybičku bych ráda ochutnala:-pještě jsem jí nikdy nejedla,ale dost jí lidi chválí;-):yes:+1

Tématické fráze:
tilapie, tilapie recept, tilapie recepty, tilápie ryba recepty, ryba tilapie, recept tilapie, tilapia, talápie, telapie, tilapia recept, recepty z tilapie, ryba talápie, recept na tilapie, tilápie-ryba, recepty tilapie, tylapie, ryba telapie, tilápie příprava, recept na rybu tilapie, recepty na pripravu tilapie

Suroviny:
tilapie, mouka hladká, pepř, paprika sušená sladká, koření chilli, sůl, koření na ryby, olej

Přidat fotografie receptu