Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruzi, plněné bylinkami a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 460 kJ /
349 kcal
Bílkoviny27,36 g
Tuky5,44 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 517 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy38,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a pokapame citronem, nebo limetkou, opepříme, osolíme a zevniř potřeme zeleninovým základem. Krok 2: Na zeleninu vložíme jeden plátek uzené šunky, kousky cibule a vše nakonec posypeme nadrcenými bylinkami. Okolo každého pstruha omotáme plátek šunky, ale neni nutné. Bříško rybky spíchneme špeljí, aby nám vše dobré zůstalo uvnitř pstruha a aby nám nic nevytékalo. Krok 3: Pstruhy ještě pokapeme rozpustěným bylinkovým máslem a dáme grilovat z obou stran. Podáváme s opečeným americkým bramborem, barevnou zeleninou a citrónem, nebo jen se zeleninou, jak kdo chce.

TIP: Jak připravit bylinkové máslo

Zveřejněno 17. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruzi, plněné bylinkami a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QA2M

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruzi, plněné bylinkami a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QA2M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Suvicka: děkuji:-K

Suvicka::-K

11. bod je udělen, krásné fotky. :-K

Petra: já jím sacharidy, že byste se divila:-K

Hmm, dobrotááá!:-p Hned bych si dala:-p

Petra: asi nedorozumeni,ja davam prilohu, vzdy, ale nekdy si dam rada rybu jen se zeleninkou, ale lidicky zde maji radi i bez brambor a to je vzdy pak individ, jak kdo si da:-K

Ivanko,nevím,jak se to stalo,ale úplně jsem ten tvůj recept přehlídla.:-O A to by byla velká škoda mu nedat bodík. Už letí:-)):-p:yes:

"Podáváme s opečeným americkým bramborem a barevnou zeleninkou a citrónem anen jen sezeleninou, je to zdravější. " - Tomu říkáte zdravější? Bez přílohy? Příloha je potřeba k obědu i k večeři-kde je již menší. Měla by jste si přečíst něco o zdravé výživě, vynechávání příloh je častá chyba, to nevíte, že sacharidy by měly tvořit 55-65% denní stravy?!

rebeka: JUKNI NA TVARUZKOVOU PENU´ REBI, TA BYLA DOBRA:-K;-):-p

rebeka::-)):-K;-)

joooo,tohle JO:-p:-p:-p;-);-):yes::yes::yes::yes:

ivulinka::-K:-) díky

Pstruha jsem nikdy nejedla, ale musí takhle upravený výtečně chutnat:yes:

Anna Kocikova::-K:-D

:-*Joj;-)takovou rybičku bych si také dala:-p+4:yes:a též bez přílohy-a hned dvě:-8Když tloustnout,tak alespoń zdravě:-*:-))

Tématické fráze:
pstruh se zeleninou, ryba plněná bylinkami, plněný pstruh, pstruh recepty, holandský pstruh recept, zdravé recepty ze pstruha, pstruh recept, zdravé recepty na pstruhy, pstruh na zelenině, recept pstruh, recepty na pstruha, recepty na pstruha s bylinkami, pstruh s americkými brambory, pstruh zdravý recept, recept na pstruha, recept pstruh se zeleninou, grilovany pstruh a přílohy, pstruh v alobalu se zeleninou, recepty pstruh zdravě, zdravé recepty na pstruha

Suroviny:
pstruh, cibule, petrželka, libeček, sůl, pepř, citron, máslo bylinkové, šunka uzená, směs zeleninová pod svíčkovou

Přidat fotografie receptu