Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotletky pod peřinou

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katali

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety naklepeme na tenké plátky, okořeníme. Krok 2: Vložíme na pekáč, položíme na každý plátek slaninu, trochu sterilované kápie a hrášku, nahoru dáme sýr. Krok 3: Všechno nakonec zalejeme šlehačkou a dáme péct na 40 minut při 220°C. Jako příloha je nejlepší bramborová kaše a zelenina.

Zveřejněno 21. 7. 2011

Poznámka autorky Katali

Já to peču v remosce a přijde mi to šťavnatější.

Sterilovanou papriku lze nahradit sterilovaným lečem a může se přidat i cibule, taky je to moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotletky pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Y4z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotletky pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Y4z

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

určitě výborná mnamka:yes::-K.Dávám4body

:yes:Chutný recept:yes:

Vypadá to móc dobře. Dobrý nápad.:yes: +6

:-K;-):yes:

:-p:yes:

Moc díky :-):-))

Určitě to bude tak dobré, jak to vypadá na obrázku. Posílám 2. bod. :yes::-K

hezky sladěné chutě i barvy;-):yes::yes: líbí se mi ten hrášek,jak tak vykukuje:-D:yes::yes:

Tématické fráze:
kotlety pod peřinkou, kotletky na hrášku, vepřové pod peřinou, vepřové kotlety pod peřinou, kotleta pod perinkou, kotlet pod perynou, kotleta recept, vepřové kotlety pod peřinkou, kotleta recepty, vepřové pod peřinkou, zapékané kotlety v peřině, kotlet pod peřinkou, kotlety se sterilovanou paprikoi, kotletky s lečem, recepty s kotlety, top recepty kotleta recept, veprove kotlety pod peřiny, kotletka, recepty z kotlet, -kotletky pod peřinou

Suroviny:
kotleta vepřová, slanina anglická, sýr eidam, šlehačka 33%, kapie sterilovaná, hrášek sterilovaný, sůl, pepř, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu