Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius z přístavní krčmy

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jiri V. Jiri V.

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 100 kJ /
1 697 kcal
Bílkoviny146,99 g
Tuky62,08 g
Vláknina6,77 g
Cholesterol 818 mg
Sodík 538 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy126,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce pangasiuse osolíme, pokapeme citronovou šťávou.Rybu po jedné straně potřeme plnotučnou hořčicí a porce obalíme v hrubé mouce. Krok 2: Připravíme si těstíčko na obalovaní – hladkou mouku smícháme s práškem do pečiva,vajíčky a pivem. Krok 3: Porce pangasiuse namočíme do těstíčka a usmažíme dozlatova.

Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 24. 7. 2011

Poznámka autora Jiri V.

Autorka receptu je paní Sivaková z Labužníka.

www.labuznik.com/recipe.php?ID=28782

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius z přístavní krčmy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8gV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius z přístavní krčmy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8gV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (11)

Pangas v pivním těstíčku?Těstíčko dělám už léta a obaluju v něm plněné kuřecí řízky.:-D

Odstrčilova Alena- Za sebe mohu říci, pokud bych se držel toho, co se o nějakém jídle řekne či napíše, musel bych držet hladovku.:-))

Odstrčilova Alena - Paní Aleno, odpověd na tuto otázku najdete
v článku např. zde - http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=74&t...
nebo http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskod...
Když si uvědomíte jaké je znečištění oceánů.....chutná Vám ještě treska?

Odstrčilova Alena 6. 10. 2011 17:01
Slyšela jsem názor, že Pangacius žije v kanálech s potkany.Dcera mi to vyvrátila, jelikož pracuje v obchodě a :-))zajímá se o to jak jsou výrobky kvalitní.Řekla mi, že žije v moři a kdyby žila s potkany tak by tu rybu dávno potkan sežral.Ten odpuzující názormi řekla jedna moje známá a měli jsme po chuti a kupujeme raději filé z tresky.Může mi někdo napsat jak to vlastně skutečně je? Tato ryba nám chutnala výborně, ale máme po chuti. Alena

:-p+5:yes:

Já mám taková jídla ráda, takže zrealizováno, snězeno, plus jsem ti dala hned, tak už jen foto;-)

Jaj!!! Jirko, asi zítra koupím pangase..jojo, už to tak bude. SUPER!!!!!:yes::yes: Není třeba mazat!! Určitě jsou tu recepty, které mají minimálně 6 bratříčků:-D a tenhle se určitě nestratí;-)

Maris: Necháme to na adminech. Musím, příště recepty pozorně pročíst, ne jen prolítnout. A pokud se recept liší jen v drobnosti, postačí poznámka do komentářů....děláme tak či to nedáváme....
Děkuji ti komentář.:-K
Snad mi nikdo za podobný recept nezakroutí krkem.:-)):-K

Jiri V.: Jirko, jen ho tu nech !! Já tam nemám hořčici, která určitě chuť hodně ovlivní a podotýkám, že těstíčko nemám od pí Sivákové;-):-)

Eliza - uniklo mi, že je zde již pod názvem Pangasius v těstíčku od Maris.
Požádal jsem adminy o smazání mnou vloženého receptu.
Zbytečně se by se recepty pletly.
Přišel jsem s receptem později :-(:-)) Ale je to chutná úprava, byl to dnešní oběd.:-p:-K

Já si říkala, že ten krásný název odněkud znám...jasně, Libuška Siváková :-K, jedna z lidiček, které mi z Labu chybí...
Moc hezký recept, Jirko, díky za něj.:-)

Tématické fráze:
kde žije pangasius, pangasius kde žije, těstíčko s černým pivem, rizky z pangasiuse, uprava pangas ryba, pangasius recept, obalovaná treska v pivním těstíčku, kde žije pangacius, pangácius kde žije, obalované kuřecí maso v pikantním těstíčku foto, pangasius recepty, jak obalit rybu pangas., pangas recept, pangas recepty, jak dlouho se smazi pangasius, pangasius jak zije, pangasius doba smažení, jak dlouho se smazi ryba pangas, pangasius ryba priprava, úprava ryby pangacius

Suroviny:
pangasius, sůl, citron, hořčice plnotučná, mouka hrubá, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, pivo světlé, tuk na smažení

Přidat fotografie receptu