Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí s cuketou

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hemriettas hemriettas

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 707 kJ /
1 125 kcal
Bílkoviny198,00 g
Tuky37,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 810 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle zesklovatíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, přidáme masox a nakrájenou feferonku a dusíme-jako guláš. Krok 2: Cca po hodině dušení (dle tuhosti masa, mělo by být tak napůl), přidáme nastrouhanou cuketu, protlak a utřený česnek. Ten dle chuti každého. Krok 3: Dusíme maso do měkka, případně podléváme vodou a na konci zahustíme trochou mouky. Krok 4: Cuketa v chuti téměř není poznat a vytvoří šťavnatou omáčku.

Příloha je možná i rýže a těstoviny.

Zveřejněno 27. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5AzX

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5AzX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Vařím poměrně často podle tohoto receptu a všem nám moc chutná.<3:yes:

Mirka: :-K

děkuji za bodíky :)..ten rozmarýn nevím..bylo tam už dost chutí..ale příště zkusím :-p

Já bych si hlavně dala to jehněčí, protože jsem ho ještě nikdy nejedla:-8

Moc príma kombinace surovin:-p+3:yes:

:yes::yes: zapomnela jsem, mas bodíček:-K

Moc pěkná kombinace pokrmu, hezké:-K;-):-p:-)

To je hezky vymyšlené, i když já bych přidala ještě rozmarýn :-p:yes:

Tématické fráze:
recepty z cukety, jehněčí sádlo, jehněčí sádlo, cuketa recepty, skopove cukety, jehněčí plec z cuketou, jehněčí guláš s cuketou, jehněči jak dlouho se musí dusit, skopove s cuketou, vařene jehneči recepty, příprava jehněčího plecka, jehněčí maso s cuketou, jehněčí cuketami

Suroviny:
plecko jehněčí, cuketa, protlak, masox, feferonka, cibule, česnek, sůl, sádlo, mouka

Přidat fotografie receptu