Postup přípravy
Krok 1: Okurky oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme na centimetrové měsíčky. Na másle zpěníme cibuli se slaninou, přidáme pokrájené houby, chvilku dusíme a pak vložíme i okurky. Osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Krok 2: Nakonec vmícháme smetanový sýr, který necháme rozpustit, a nasekaný kopr.
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Moje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 47 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 51 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 8 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 9 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 16 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 16 hodinami
Tématické fráze:
kremenaci,
jak vypadá hřib křemenáč,
dušené hřiby do mražáku,
kdy sbirat okurky,
hřiby dušené,
křemenáče na víně recept,
salatovka mrazak,
recepty z okurky salátovky,
namalovat okurku,
co s křemenáči,
lišky vmrazáku,
naco je nejlepsi houba křemenáč,
křemenáč nakládaný,
nakládané křemenáče,
naco jsou dobre bazalkove seminka,
dusene hriby s okurkami,
lišky do mrazaku,
naco použít hovězí váleček,
hřib křemenáč,
okurký hadovky
Suroviny:
okurka čerstvá,
houby lišky,
houby křemenáči,
cibule,
slanina,
sýr smetanový,
máslo,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (25)