Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý broskvový koláč

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kucerova45 kucerova45

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 285 kJ /
2 936 kcal
Bílkoviny78,69 g
Tuky24,45 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 513 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy594,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do mísy, vymícháme dohladka. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, rozetřeme a povrch poklademe ovocem. Krok 2: Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200°C asi 20 minut.

Zveřejněno 2. 8. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý broskvový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZZxQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý broskvový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZZxQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

vypada moc pekne akorat "povrch poklademe ovocem" ja bych podle obrazku skoro myslel ze na ovoce se jeste nalije kapku toho testa ale asi se tak "zapusti" jak to nakyne ze, a ty perforace, to se udela samo taky vlivem kynuti a pecenim? nj chlapi.. :) u nas nikdo z broskvi nic nepekl tka to chci zkusit a peceni me bavi.diky za recept snad se zadari

zviratko21: No, zrovna Hollandia není smetanový jogurt. Ale jinak mám tenhle recept taky vyzkoušený a když se dá navrch ještě drobenka, tak je to taky vynikající.:-)

Tento recept jsem pekla už nejméně 10x a vždy se povedl :-). Jen mám horkovzdušnou troubu tak jsem upravila pečení na 180st a asi 18min. Vždy hezky nadýchaný, lehký a zároveň propečený. Pekla jsem nejen s broskvemi, ale i s nektarinkami, švestkami, jahodami i mix ovoce (cukrový meloun, angrešt a nektarinka). :-p
Karolína: jestli to nebylo jogurtem. Já teda používám jen smetanový např. Holandia, Valašský a pod. Jestli jogurt byl Light, tak mohl udělat v těstě nějakou neplechu :-/

Karolína 31. 7. 2012 09:44
Tak jsem taky dělala, bohužel mě ani příteli nechutná. Je tuhý a takový těžký. Vše podle receptu, akorát se nám to upeklo az za hodinu, ne za 20 minut. No vyhazujeme to ptáčkům, škoda těch broskví :-(

na můj vkus je teda tužší...

:-))Hezký den, moc dobrý recept, všem chutnalo. díky:yes::-K

Tento koláč dělávám a je výborný, vláčný :yes::-K.

Mám ráda jogurtové pečení;-)Hezký zákusek:-p+4:yes:

Super rychlovka a z jogurtu jsou bezvadné moučníky!:yes:

Prima rychlovka :-p:yes: +:yes:

:-KKrásný koláč+:yes::yes:

Tématické fráze:
broskvový koláč, broskový koláč, rychlý koláč s broskvemi, broskvový koláč s drobenkou, koláč broskvový, broskvový koláč recept, broskovový koláč, recept na broskvový koláč, broskvovi kolac, broskvové koláče, lehký broskvový koláč, kolac s broskvemi, lehký koláč s broskvemi, broskvový koláč na plech, dobry kolac s broskvemi, recepty kolace broskvove, recepty broskvový koláč, výborný broskvový koláč, broskvovej kolac, dobrý broskvový koláč

Suroviny:
jogurt bílý, cukr krupice, vejce, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kůra citronová, broskve

Přidat fotografie receptu