Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frikadelky se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAEX
Moje poznámka
Frikadelky se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAEX
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 19 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 29 sekundami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Tématické fráze:
frikadelky,
hovězí frikadelky,
vepřové frikadelky,
frikadeli,
co jsou frikadelky,
špecle se zampionovou omackou,
karbanátky se smetanovou omačkou a žampiony,
frikadelky z hovězího masa,
karbanátky s žampionovou omáčkou,
špecle s žampionovou omáčkou,
hovězí karbenátky s žampionovou omáčka,
hovězí se smetanovou žampionovou omáčkou,
masové frikadelky,
hovězí maso s žampionovou omáčkou,
karbanatky s omačkou se žampiony,
hovězí fritadelky,
mleté maso se žampionovou omáčkou,
frikadelky vepřové,
špecle se zampionovou omáčka,
frikadelky na žampionech
Suroviny:
vejce,
cibule,
houska,
mléko,
česnek,
ořech muškátový,
pepř,
sůl,
cibule,
žampiony sterilované,
okurky sterilované,
kopr,
smetana sladká,
hořčice dijonská,
víno bílé,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (17)