Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 194 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 1,10 g |
Vláknina | 9,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 122,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOPv
Moje poznámka
Vepřové s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOPv
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí slané tyčinky
Zelnak před 1 minutou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s jablky,
vepřová kýta s jablky,
vepřové na jablkách,
vepřová plec s jablky,
veprova pecene s jablky,
maso s jablky,
vepřové nožky,
pečené vepřové s jablky,
pečene veprove nozicky,
vepřové maso na jablkách,
recepty maso s jablky,
vepřové nožičky,
pečené vepřové maso s jablky,
vepřová kýta na jablkách,
vepřové nožičky recept,
vepřová pečeně na jablkách,
omáčka s jablky,
jak naložit vepřové maso,
vepřové plátky na medu s jablky,
veprova plec na jablkach
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
med,
paprika sušená sladká,
česnek,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
jablko,
mouka hladká
Komentáře (10)