Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí rošťák

Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso doslova rozplývat na jazyku.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Antik10 Antik10

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 370 kJ /
1 044 kcal
Bílkoviny139,41 g
Tuky25,55 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,67 g
Sacharidy58,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve připravíme marinádu smícháním vejce, piva, mouky, Solamylu, sójové omáčky, hořčice a pepře. Podle chuti přidáme sůl. Krok 2: Kuřecí maso nakrájíme na kousky a necháme marinovat nejméně 3 hodiny, může se nechat i přes noc. Krok 3: Pak kousky na oleji smažíme dozlatova.

Jak správně smažit

Zveřejněno 25. 8. 2011

Poznámka autorky Antik10

Jako přílohu dáme staročeskou bramborovou kaši.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rošťák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8q5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rošťák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8q5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Petra H. 7. 9. 2017 09:08
Ivulinko, myslím že nechápete o čem je řeč :)

Petra H. 5. 9. 2017 13:27
Dáša: Protože recept je okopírovaný odsud http://www.poslirecept.cz/vsehochut/vikendove-mnam... a fotka je od Ivulinky, která ho vyzkoušela. Nechápu to doslovné kopírování receptů.... Kdyby aspoň fotka byla...8-(

Petra H.: protože v receptu není zmínka o smažení hromádek směsi masa a marinády, nakrájela jsem maso na menší kousky a samostatně je obalila,...takže asi tak.

:yes:mňamka :-K

V receptu maso na kostky a fotka maso plátky

Dáša: je napsáno, že maso je na kousky, ne na kostky;-) - Fotka i zvolený postup zcela odpovídá receptu,

Petra H.: možná, byste si znovu měla přečíst recept i odkaz - pak pochopíte vy;-)

Přidávám bodík,je to výborné :-):yes:

ivulinka::yes::yes:

ivulinka: - to se vůbec neomlouvej, nemáš za co, to já jsem jen konstatovala;-):-)):-)) a víš, co se říká - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí:-))

maris:jejda, promiň, to jsem netušila...

ivulinko, jsi rychlejší:-)), co myslíš, že dnes chci udělat a kam jsem chtěla přidat fotku;-):-D

Anetko, tví rošťáci byli u nás dnes nedělním obědem, nakládaná masa, obzvlášť kuřecí, máme moc rádi.
Jako důkaz ti posílám obrázky.
Jen mi v surovinách chyběla sůl, tak jsem do marinády dala asi jednu kávovou lžičku.
Díky za výtečný oběd:-K:yes:

:-p+2:yes:

:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
rostaci z kureciho masa, kureci rostaci, rošťáci recept kureci, roštáci recept, recept na rošťáky z kuřecího, roštáci recepty kuřecí, recept na rošťaky, rostak, nakládané maso roštáci, recept rošťáci, rošťáci, rošťák recept, roštáci kuřecí, kuřecì řízky rošťáci, roštáky, kuřecí rošťáci recept, recepty rošťáci, rošťáci s kuřecího masa, top recepty kuřecí maso, kuřecí plátek rošták

Suroviny:
vejce, pivo světlé, mouka hladká, solamyl, omáčka sojová, hořčice, pepř, sůl, maso kuřecí, olej

Přidat fotografie receptu