Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Modelovací medový marcipán

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kvetina

Náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 503 kJ /
2 271 kcal
Bílkoviny75,20 g
Tuky32,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 880 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy419,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience smícháme na vále a podle potřeby doplňte po kapkách vodou, aby hmota byla vláčná, ale dostatečně tuhá. Krok 2: Podle potřeby obarvíme a tvarujeme.

Zveřejněno 29. 8. 2011

Poznámka autorky kvetina

Na obarvení používám gelové barvy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Modelovací medový marcipán

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnQR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Modelovací medový marcipán

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnQR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Já dávám místo medu a nebo sirupu salko (kondenzované mléko).:-)7

kvetinka:dík, mrknu se;-)

Markitek:
já je kupuji v Brně ve speciální prodejně pro cukráře a dají se i na internetu

krásné - gelové barvy, to jsou nějaké speciální, kde je prosím seženu?

ja jsem to skoušela s medem a praskalo mi to tak to ted zkusim s tim tmavym lesnim medem treba to bude trochu neco jineho.:-)

díky všem, ale myslím, že mi to praskalo i tak. Ale s medem jsem to nezkoušela, třeba bude lepší než ten sirup. TeĎ můžu dát třeba jiný med a bude to zase jiný. Med máme od včelaře, tak snad bude ok.

marunda:med, případně pšeničný sirup je v potahovací hmotě proto, aby byla vláčná a pružná, hmoty bez těchto přísat brzy vysychají, praskají a lámou se...;-)

Tmavý lesní med.

marunda:jsem ti už psala , když se ti drolí a trhá dej ho do mikrovlnky na pár vteřin aby změkl a propracuj těsto s pár kapkama vody :D

jaký med dávate??Druh?

marunda:můžete ho dát do mražáku

Krásný, mně to s tím domácím marcipánem prostě nejde. Pořád se mi to trhá. Že bych zkusila tuto? Dá se nějakou dobu i skladovat, kdyby se mi teda povedla?:yes:

Tématické fráze:
marcipán, gelové barvy na marcipán, jak udelat černý marcipan, marcipán s medem, černý marcipán, marcipán brno, domácí marcipán, marcipán z kondenzovaného mléka, tekutý marcipán, marcipán recept s medem, recept na marcipan, potahovaný dort pro včelaře, recepty marcipán, domácí marcipán s medem, marcipán recept, recepty na marcipán, marcipánová hmota s kondenzovaného mléka recept, černy marcipan brno, gelové barvy na marcipán brno, marcipán se trhá

Suroviny:
cukr moučkový, mléko sušené, med tekutý, voda

Přidat fotografie receptu