Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravská kapsička

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bahula Bahula

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie936 kJ /
224 kcal
Bílkoviny16,59 g
Tuky13,77 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy7,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety nařízneme ke kosti tak, aby vznikla kapsa. Maso osolíme a opepříme na povrchu i v kapse. Krok 2: Pak do kapsy vkládáme tenké plátky moravské klobásy, půl vajíčka, několik tenkých koleček cibule, půl lžičky hořčice, feferonku a půl plátku sýra. Kapsu spíchneme párátkem, aby náplň nevytekla. Krok 3: Naplněnou kotletu obalíme v mouce a smažíme ve vyšší vrstvě horkého oleje nebo ve fritéze. Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo bramborovými hranolky.

Zveřejněno 6. 9. 2011

Poznámka autorky Bahula

Zdroj: „Nejlepší recepty z české i zahraniční kuchyně“

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moravská kapsička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwLy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moravská kapsička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwLy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Vypadá to velice dobře, hned bych se do toho pustila <3<3

Hmmm, pěkný...a moooc:yes:

Kotlety, to je moje, jen teď si nejsem jistá, jestli mám nějaké v mrazáku, jinak bych hned věděla, co zítra vařit;-):yes::yes:

Veľmi pekný recept aj foto! :yes:

Děkuji:-K

Tak na Moravě jsem to vážně i měla teď nedávno něco na tento způsob i u syna,krásné,lákavé:-K;-):-O:yes:

:yes::yes:

S tou kostí je to skvělý nápad, kapsička má zajímavý tvar, který připomíná mušle sv. Jakuba :yes::-K.

:-O:-OHůůůů já chcu takýý;-(To je bájo bašta:-p+16:yes:Přijedu,mám to kousek;-):-D

hmmmmmmm - kotletka i s kostičkou a plněná,:yes::-D to už jsem dlouho neměla - u nás jsou v masnách břídilové - prostě useknout kotletku s kostí a pokud možno stejnoměrnou kostí je pro ně nadlidský výkon a tak musím vybrat ten správný kousek kotletky a useknout si je sama a zrealizovat;-)

:-p:-p:yes:+15

:-p:-p:yes::yes:

Mňamózní kapsička:-p:yes::-*:yes:

Moc pěkné:-p:yes:, fotka tu dobrotu dobře prodá;-)

Pěkně naducaná kapsička :-p

To vypadá krásně:-O:-p+1:yes:

téda,takhle po ránu mi dělat chutě!:-p:yes:

Chutné fotky, jasný 6. bodík :yes:. :-K

.... jo Morava, je krásná zem;-);-);-):-K

:-p;-) +:yes:

Krásná kapsička, snesla bych i kapsu;-):yes::-))

Takové plné kapsičky mám ráda...;-):-K:yes:

krásně žravé foto:-8:-p:yes::yes::yes::-)
super,takto na noc..to budou sny:-//:-//:-D:-D

Tématické fráze:
moravská bašta, moravská klobása recept, vepřové kapsičky, moravská kuchyně recept, moravská kuchyně recepty, recepty z moravské kuchyně, moravské dobroty, tradiční moravske recepty, moravská klobása top recepty, moravska kotleta, recept moravská bašta, jak dobře useknout kotlety, moravská kuchyně, moravská bašta recept, tradiční moravské moučníky, moravská kotleta recept, jak useknout kotletu, recept na mosave kapsičky, plně na kotleta, moravské klobásy recept

Suroviny:
kotleta vepřová, sůl, pepř černý, mouka hladká, klobása moravská, vejce, cibule, hořčice, feferonka, sýr ementál, olej

Přidat fotografie receptu