Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,06 g |
| Tuky | 23,45 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,45 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 72,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso lehce osolíme a naložíme do marinády, připravené rozšleháním všech ostatních surovin.
Krok 2: Marinujeme nejméně 2 hodiny, nejdéle přes noc.
Krok 3: Podlijeme malým množstvím vody a pečeme při 200°C doměkka (doba záleží na velikosti a druhu použité části kuřete).
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Thajské pikantní kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A6x
Moje poznámka
Thajské pikantní kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A6x
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 2 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 3 minutami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 3 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 3 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 4 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 4 hodinami
Tématické fráze:
thajská kuchyně recepty,
marináda na kuřecí maso na thajský způsob,
recepty thajské kuchyně,
thajské recepty,
thajské pikantní kuřecí nudličky,
thajske kuřeci paličky,
kuřecí křídla na thajský způsob,
thajské paličky,
thajská kuchyně - recepty,
kureci stehna na thajsky zpusob,
kuřecí stehna - thajská kuchyně,
recepty na thajskou kuchyni,
thajská kuchyně,
thajské potraviny,
kuřecí paličky v limetkové marinádě,
kuřecí paličky thajské,
thajské kuřecí pikantní maso,
recept na pikantní kuřecí paličky,
pikantní sosík,
prave thajske recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
omáčka chilli,
pepř černý,
omáčka sojová,
šťáva limetková,
cukr hnědý,
zázvor,
česnek,
sůl
Komentáře (13)
a ten porcelán..chjoo
Eli, že jsi k tomu dělala tu variaci na sabdži? Nebo se mi to jen zdá
Simčo, to jsou horní kuřecí stehna. Takhle se to nějak nafouklo či co...