Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené řízečky z gothaje

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 554 kJ /
1 328 kcal
Bílkoviny92,25 g
Tuky97,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 5,90 g
Sůl14,25 g
Sacharidy20,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Gothaj nameleme nebo nastrouháme, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme. Krok 2: Ze směsi tvoříme silnější placičky, které obalujeme v trojobalu, osmahneme na pánvi, ale jen tak, aby se zatáhla strouhanka. Krok 3: Pak naskládáme do pekáče, na každý řízeček dáme kousek másla a dáme zakryté péct na 200°C do trouby, dokud nezezlátnou. Podáváme s bramborami podle chuti.

Zveřejněno 14. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené řízečky z gothaje

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LAXW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené řízečky z gothaje

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LAXW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

ambrozinka: ano vozí nám ho řezník,a vyhazovat ho nebudu...:-!

U Vás ten gothaj jede v plném proudu koukám :-D

:-p:yes:+10

no prosím, i u nás se občas objeví pouze obalený a osmažený plátek gothaje (studentský řízek) ale tohle je propracovanější, takže parááááááda :yes::-D- přidám kousek nasekané pažitky:-p

pokud to není obden, proč ne;-):-?:yes:

To je bomba perfektní!!!!! a samozřejmě dávám +:yes:

:yes:no to je pecka...takový správně jedovaty,žádný light a zdravá strava......:yes:výýýýbornýýýý:-!

Príma jídlo,které si i u nás občas ocitne na talíři:-p+6:yes:

Oblíbené řízečky mé tchyně :-) Ale i já si s ní dám :-):yes:+5

Takový oběd by mi jednou za čas vůbec nevadil:yes:

Jéééé, návrat strateného syna :-D:-D:-D ale nemyslím to ironicky ;-):-D

Áááá, gothaj je zpět :-D. Ale jo, takhle upravené proč ne, to je takový "chudý příbuzný holandského řízku". Určitě to bude jedlý :yes:

Náhodou, to by u nás asi chutnalo! ;-) Gothaj máme rádi, a někdy si ho dáváme jako tlačenku - s cibulí a octem, ale musí být ten salám nakrájenej na tenký kolečka.. Jednou za čas - dobrá mňamka, proč ne? :-p

Tématické fráze:
recepty z gothaje, obalený gothaj, co uvařit z gothaje, gothaj s cibulí, gothaj recepty, opečený gothaj, gothaj recept, jídla z gothaje, holandský řízek pečený v troubě, co z gothaje, jídlo z gothaje, oběd z gothaje, obalovaný gothaj, řízky z gothaje, recepty s gothaje, recept z gothaje, gothaj s cibulí a octem, gothaj, studentský řízek, co uvarit s gothaje

Suroviny:
salám gothaj, sýr tvrdý, mouka, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu