Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s bylinkami

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 127 kJ /
269 kcal
Bílkoviny12,60 g
Tuky2,15 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy umyjeme a osušíme. Zvnútra aj zvonku ich pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme. Krok 2: Na oleji opražíme najemno narezanú cibuľu, pridáme plátky húb a dusíme, kým sa nevydusí všetka šťava. Pridáme prelisovaný cesnak a premiešame. Krok 3: Pripravíme si 4 kusy alobalu (veľkosť na zabalenie 1 pstruha). Na každý alobal dáme časť húb, na ne uložíme pstruha a bohato posypeme sekanými bylinkami. Navrch položíme 2 plátky masla. Pstruhy dobre zabalíme do alobalu. Krok 4: Zabalené pstruhy položíme na pekáč a pečieme v rúre 25 min pri teplote okolo 180 °C. Podávame v rozbalenom alobale ozdobené kolieskom citróna s pečenými alebo varenými zemiakmi.

Zveřejněno 14. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7YB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7YB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

hezký rybičkový receptík;-):yes::yes::-)

Simona Kucerova: Simonka, to závisí od receptu, ktorý robím, niekedy hlavičky nechávam, u niektorých receptov nie. Proste ako som recept získala, tak tak ho nechávam.

zizala:taky mám raděj když je pstruh celý:-8:-p:-p:-p

Ale receptík je prima:-p+1:yes:

:yes::yes::yes:

pekne sfoteny postup

S príma surovinama lahodná rybička:-p+5:yes:

Terezko:yes::yes:+3

Já sice peču pstruhy celé i s hlavou, abych si mohla vyloupnout "líčka" :-p Rodina už mě zná a dávají mi i ze svého talíře:-)) Recept je pěkně vyvážený, mňam :yes:

spagetka: špagi, nestraš stále s libečkem, nie všade sa hodí, sú aj iné bylinky :-//;-):-D

:-K;-):yes:

No nevím, libeček nikde... hmmm :-//, ale pstroužek ;-):-D:-D:-p:yes::yes:
Bratříček vyhrožuje 8 pstroužky, tak mňááám

Tématické fráze:
pstruh s bylinkami, pstruh, pstruh s bylinkami recepty, pstruh v alobalu, pečený pstruh s bylinkami, pstruh na bylinkach, recepty s bylinkami, pstruh s bylinkama, recept pstruh s bylinkami, pstruh recepty s bylinkami, pstruh s bilinkami, líčka pstruh, pstruh recepty, recept na pstruha, lička se pstruha, jake bylinky se davaji na pstruha, líčka ze pstruha, pstruh recept s bylinkami, prstuh s bylinkami, jak vyloupnout líčko

Suroviny:
pstruh, cibulka, žampióny, olej, sůl, kopr, petrželka, česnek, citron

Přidat fotografie receptu