Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 127 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 2,15 g |
Vláknina | 24,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7YB
Moje poznámka
Pstruh s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7YB
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 4 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé makovky
Maminka12345 před 22 sekundami
Kohout v zelenině
Neregistrovaný před 4 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Neregistrovaný před 10 minutami
Bramboráky
PaveL2002 před 14 minutami
Plněná zapečená sýrová bagetka
Neregistrovaný před 14 minutami
Vepřové výpečky
Neregistrovaný před 15 minutami
Utopenci dle mé prababičky
Neregistrovaný před 21 minutami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Neregistrovaný před 21 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 24 minutami
Těsto na pizzu z Itálie
LenkaJuju před 24 minutami
Tématické fráze:
pstruh s bylinkami,
pstruh,
pstruh s bylinkami recepty,
pstruh v alobalu,
pečený pstruh s bylinkami,
pstruh na bylinkach,
recepty s bylinkami,
pstruh s bylinkama,
recept pstruh s bylinkami,
pstruh recepty s bylinkami,
pstruh s bilinkami,
líčka pstruh,
pstruh recepty,
recept na pstruha,
lička se pstruha,
jake bylinky se davaji na pstruha,
líčka ze pstruha,
pstruh recept s bylinkami,
prstuh s bylinkami,
jak vyloupnout líčko
Suroviny:
pstruh,
cibulka,
žampióny,
olej,
sůl,
kopr,
petrželka,
česnek,
citron
Komentáře (11)