Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelín s žampionovo-brusinkovou náplní

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 375 kJ /
2 241 kcal
Bílkoviny141,16 g
Tuky126,29 g
Vláknina10,63 g
Cholesterol 736 mg
Sodík 5,66 g
Sůl14,36 g
Sacharidy128,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelíny rozkrojíme vydlabeme vnitřky a dáme stranou. Krok 2: Žampiony, oloupanou cibuli a šunku nakrájíme na kostičky. Krok 3: V pánvi na másle zpěníme cibuli, přidáme žampiony, orestujeme, osolíme a opepříme, nakonec přidáme šunku a ještě krátce prohřejeme, odstavíme, vmícháme 2 PL brusinek necháme vychladnout. Krok 4: 1/2 vydlabaného Hermelínu naplníme směsí z pánve přiklopíme druhou půlkou. Krok 5: Z vajec, mouky a piva vymícháme hustší těstíčko, které ochutíme muškátem. Krok 6: Hermelíny obalíme v těstíčku, pak ve strouhance, v pánvi rozpálíme olej, Hermelíny smažíme z obou stran do zlatova. Krok 7: Vydlabané vnitřky sýrů dáme do kastrůlku přilijeme kondenzované mléko a při nízké teplotě necháme rozpustit, přidáme zbylé brusinky, omáčku dosolíme a podáváme.

Zveřejněno 17. 9. 2011

Poznámka autorky suslajda

Měla jsem víc žampionů a náplň také zbyla, tak jsem naplnila a obalila ještě žampiony.

Zdroj časopis Tina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín s žampionovo-brusinkovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwyQ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín s žampionovo-brusinkovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwyQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

vseumel::-*děkuji

Hezké:yes:

:-Kvšem vám moc děkuji s těmi čerstvými houbami mám stejný názor jako zizala:-*

to musím vyzkoušet doma máme všichni rádi sýry:yes:

Bibinka: Já myslím, že čerstvé lesní houby jsou příliš aromatické, přetloukly by delikátní chuť hermelínu;-)

Hani, super:-p:yes:

Moc hezká kombinace surovin:yes:Príma recept:-p+8:yes:

suslajda:Samé dobré suroviny, které mám ráda a Hermelín vždy v jakékoliv podobě a to samé platí u mě o brusinkách:-p Možná by tam mohly být i čerstvé lesní houby, dávám ti 7.bod:yes:

;-);-) Tak to bych taky mohla :-)):-))

1974andrea:Andi oni jsou přiklopený opravím to:-8děkuji

zizala:děkuji

Mňamka:-p:yes:. Nechtělo by ty půlky přiklopit zpátky k sobě, aby se to líp balilo?

To se mi moc líbí:-p:-p:yes::yes:

spagetka::-Kděkuji:-*

ivulinka::-Kděkuji

Hani, príma recept:yes:, já hermelím můžu v jakékoliv podobě:-p

Hermelín v jakékoli podobě mňáám a brusinky ještě, no :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
hermelin s brusinkami a žampiony, grilovany hermelin s houbami, recept -nakládaný hermelín - názor z diskuse, recept z kondenzovaneho mleka, hermelín recepty, nakládaný hermelín se smaženou náplní, náplň do hemelínu, hermelin s domaci naplni, hermelín lesní směs, grilovaný hermelín v čelakovicích, žampionovo brusinková omáča, recepty dort z brusinkovou naplni, recepty hermelín s brusinkovou, hermelín, typy hermelínu, hermelin zampiony

Suroviny:
sýr hermelín, žampióny, cibule, šunka, máslo, sůl, pepř mletý, brusinky, vejce, pivo světlé, mouka hladká, ořech muškátový strouhaný, strouhanka, olej, mléko kondenzované neslazené

Přidat fotografie receptu