Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízek po pražsku

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Papunka Papunka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 398 kJ /
2 007 kcal
Bílkoviny359,63 g
Tuky62,52 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 1,66 g
Sůl3,98 g
Sacharidy1,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na oleji je po obou stranách opečeme a uchováme v teple. Krok 2: Na pánci rozehřejeme máslo a zlehka osmahneme šunku (šunkový salám), zalijeme vejci rozšlehanými s trochou soli, opečeme omeletu a rozkojíme ji na 4 díly. Krok 3: Na každý řízek položíme kousek omelety a podáváme s bramborovou kaší.

Zveřejněno 18. 9. 2011

Poznámka autorky Papunka

V originále je ještě v omeletě 80 g sterilovaného hrášku, ale jelikož ho nejím, tak jsem ho vynechala.

ZDROJ: kniha Velká domácí kuchařka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek po pražsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5AJZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek po pražsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5AJZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Vypadá to dobře:-p:yes:

:-K;-):-):yes:

dívaj na pražáka:-D:-D:-D:-D
dobře to vypadá na tom krásném porcelánu;-):yes::yes:

Tématické fráze:
kuřecí prsa po pražsku, vepřové po pražsku, maso po pražsku, těstoviny po pražsku, kuřecí závitek po pražsku, kuřecí plátek po pražsku, vepřové maso po pražsku, kuřecí řízek v panku, pražský vepřový řízek, vjeprove po prazsku, vepřový plátek po pražsku, kuřecí maso po pražsku, vepřový řízek po pražsku, závitek po pražsku, kuřecí plátek pražský, veprova po prazsku, kure po pražsku, prazske kureci rizky, smažený kuřecí řízek po pražsku, po prazsku

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, máslo, šunka, vejce

Přidat fotografie receptu