Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaný náhrdelník

Letní grilování můžeme zpestřit tímto zajímavým grilovaným náhrdelníkem. Kousky zeleniny, klobásy a žampionů navlečené na ohebné grilovací jehle vypadají velmi zajímavě a skvěle chutnají.

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Raduz

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 250 kJ /
1 016 kcal
Bílkoviny3,90 g
Tuky101,20 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu předem připravíme a nakrájíme na větší kostky. Nemusíme se bát ponechat opravdu větší kusy. Žampiony můžeme napíchnout celé, pokud odpovídají velikosti pingpongového míčku. Krok 2: Na ohebnou grilovací jehlu napíchneme všechny ingredience do 3/4. Krok 3: Koření na grilovanou zeleninu rozmícháme v olivovém oleji a jednoduše potřeme přichystaný špíz ze všech stran. Krok 4: Nyní provlečeme jehlu grilovacího drátu skrz očko z druhé strany a jako náhrdelník položíme na rozpálený gril. Krok 5: Grilujeme z obou stran asi 10 minut a podáváme s čerstvou rukolou a chlebem. Kromě skvělé chuti i velmi efektní podívaná při grilování.

Zveřejněno 20. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný náhrdelník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1B10

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný náhrdelník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1B10

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

daskibabe 30. 12. 2011 02:56
Iljusa: zajimave, tak me napadlo, jak se slavni kuchari proslavili, ne tim, ze \\\"zustavali\\\" u starych receptu. Nekdy je OK zkouset nove veci.

Otřesné, připadne mi to jak špíz navlečený na brdovém lanku. Nedovedu si představit konzumaci na talíři. Z jehly to sundám jedním pohybem pomocí vidličky, s tímto "drátem" budu bojovat :no:
Jako nápad mne to vůbec neoslovilo, raději zůstanu u oblíbených jehel.

:no::no::no:

maiva:já jsem špatný pozorovatel...já čučela na tu barevnou krásu a jakéhosi čurapajzlu jsem si ani nevšimla:-8:-D:-D:-D:-D

Také se mi tak jeví i u toho druhého receptu:yes::yes:

Hele, ale fakt, Raduz si tady zase tlačí nějakou reklamu zadarmo....:no::no::no: Já tu chci recepty, ne reklamy:-((:-((:-((

krásně barevný"šperk"..velmi efektní;-):-):yes::yes:

Tématické fráze:
grilovací lanko firewire, co udělat na grilovací jehle, jak udelat nahrdelnik, jednoduchy nahrdelnik jak udelat, grilované krůtí jehly, jak udělat náhrdelník, jak udelat klarisku z dratku, ohebná jehla firewire, jak udělat jednoduchý náhrdelník?, náhrdelník paprika, flexibilní grilovací jehly, recept natrdelníky, grilovací jehla firewire

Suroviny:
žampióny, klasy kukuřičné, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibule šalotka, okurka salátová, krůtí klobása, koření na grilovanou zeleninu, olej

Přidat fotografie receptu