Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvová delikatesa

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 314 kJ /
553 kcal
Bílkoviny11,18 g
Tuky56,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 181 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy1,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si oddělíme máslo, kolik ho budeme potřebovat, aby změklo. Krok 2: Dál si broskev rozpůlíme, vyndáme pecky, oloupeme a středy po peckách nožem opatrně zvětšíme. Krok 3: Do misky si dáme povolené máslo, nastrouháme si nivu, nadrobno pokrájenou petrželku a dáme malé množství smetany 12% a šleháme tak dlouho, až nám vznikne pěna, dáme jí do zdobícího sáčku a vytlačíme do otvoru v broskvi a ozdobíme petrželkou.

Zveřejněno 22. 9. 2011

Poznámka autorky Bibinka

Tento recept jsem dostala mailem od naší Aničky Kočíkové, abych ho sem vložila, když máme broskve. Je to velmi nezvyklé a výborné!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvová delikatesa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3K14

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvová delikatesa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3K14

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

:-p:yes::yes::-K

:-);-):yes:+

Tak to bych si ráda nabídla :yes::yes:+

Všem děkuji za pěkné komentáře a rady, jak ještě tuto lahůdku vylepšit;-):yes:

:-Kurčitě bych nepohrdla musí to být dobrota škoda,že už nemám broskve:-*máme ty co zrajou dřív tak snad příští rok:-D+1:yes::yes:

Moc hezký receptík;-):-pletos jste si Bibi broskvování opravdu užili;-):yes:+1:-K

Hmmm, taky bych nepohrdla:-D:yes:

Poznám s použitím bryndze. Super predjedlo. Bod patrí.:yes:

Nezvyklé to není, je to docela známé;-), ale moc, moc dobré:yes:
hned bych si dala;-):-8

Moc hezké, Bibi:-):yes:

rebeka::-K;-):-D

Bibi,ještě že máš ty broskve,jistě chuťovka:-p:-pdávám bod a dobré zažití přeji;-):yes:

varilamyskakasicku:co jáá:-O:-?:-? to Bibi:-!:-D

A já bych tu broskev nejdřív vrzla na gril nebo pod gril a pak naplnila a to je teprv dobrota:-p:yes:

rebeka: jejda, nee, proč se koukám:-D;-):-))

i mě by tohle chutnalo;-):yes: ještě bych do toho vrzla trochu pomletých ořechů:-p:yes:

:-K:-p:-):yes:

Hmmm:yes::yes:,jako předkrm bude vynikající:-p Někdo sice kombinaci ovoce a slanopikantních chutí nemusí,ale můj případ to teda není:-D:-D1.boďan zaslouženě a jsem ráda, že můj:-8

Tématické fráze:
broskvové pecky, top delikatesa, delikatesa, slané chuťovky a delikatesy recepty, slané delikatesy, slané chuťovky a delikatesy,recepty, dzem z broskvy, dzem s broskvy, broskvova marmelada z kompotu, jak vylepšít broskvovou marmeládu, broskvové čatní, broskvová pecka, co s broskvemi když nejdou od pecky, delikatésa recepty, delikatesa na grilu, recepty na slané delikatesy, delikatesy předkrm recept, pěna z nivy na broskvy, kuřecí předkrm v broskvy, nugatova delikatesa

Suroviny:
broskve, máslo, sýr niva, smetana, petržel

Přidat fotografie receptu