Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Himaláje - recept od D.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dasa000 Dasa000

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 131 kJ /
5 768 kcal
Bílkoviny109,38 g
Tuky172,86 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 725 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy935,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těsto: 1) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem do pěny, poté za stálého míchání pomalu dáváme olej. Dále pak postupně přidáme ostatní suroviny v uvedeném pořadí. Krok 2: Těsto: 2) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem moučkou do pěny a pak zašleháme ostatní suroviny v uvedeném pořadí. Vznikne nám hladké a řídké těsto. Krok 3: Vymažeme pekáč, na to dáme polovinu kakaového těsta a na něj vylijeme tvarohové těsto a zbytek kakaového těsta. Pečeme na 170°C asi 30 minut.

Zveřejněno 25. 9. 2011

Poznámka autorky Dasa000

Bohužel nemůžu sem přidat fotku, je vetší než 2MB :-(

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta Himaláje - recept od D.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A9np

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta Himaláje - recept od D.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A9np

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Do toho tvarohu určitě nedávejte 1 hrnek mléka, ale tak od oka nebo zplatíte nad výdělkem jako já. Tvarohová hmota byla velmi řídká a musela jsem ji určitým způsobem zahustit; výsledný efekt buchty byl tedy nicotný. Raději to mléko přidávejte od oka a moc nesázejte na normy dle předpisu :)

Dasa000: jsou tu téměř stejné recepty, mrkni do podobných pod tvůj recept.
Se svolením autorky přidávám obrázek, aby recept bez fotky nevypadal tak smutně.

ivulinka:Tak to jsme na tom stejně,taky jí ráda peču a vždy se povede,rodině chutná,vím,že tady už ta buchta je,ale jestli i stejný postup+suroviny to nevím.

Tuhle buchtu jsem už pekla nesčetněkrát a ještě nikdy mě nezklamala, bodík:yes:

Jana Remkova: Děkuji. Tak to bohužel neumím,ale až budu mít trochu času tak se na to malování mrknu.;-)

Dasa000 vítej na Topreceptech:-K Buchtu Himaláje tady určitě máme, ale nevadí. Fotku bys mohla zmenšit v programu "malování", jestli to umíš;-)

Tématické fráze:
čím zahustit řídký tvaroh, jak zahustit řídký tvaroh, čím zahustit tvaroh do buchet, čím zahustit tvaroh, tvarohová buchta himaláje, jak zahustit tvaroh do buchet, jak zahustit tvaroh, čím zahustit řídký tvaroh do koláčú, ridky tvaroh, buchta himaláje, koláč himaláje, recept himaláje, buchta bez míchání, buchta himaláje recept, buchta proti všem předpisům, tvarohový koláč himaláje, řidký tvaroh do buchet, jak zahustit ridky tvaroh do buchet, himalaje recept, čím zahustit tvaroh do koláčů

Suroviny:
vejce, cukr, olej, mléko, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, kůra citronová, vejce, cukr moučkový, tvaroh, mléko, cukr vanilkový, pudink vanilkový

Přidat fotografie receptu