Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omeleta s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na olivovém oleji osmahneme uvařenou nebo sterilovanou cizrnu s půlkou malé cibule nakrájenou na měsíčky. Krok 2: Poté přidáme sušená rajčata nakrájená na kousíčky, kuřecí šunku nakrájenou na drobno, pepř, sůl, červené kari. Na to dáme nerozšlehané vajíčka, osolíme a pomalu necháme zatáhnout.

TIP: Na co se používá cizrna?

Zveřejněno 25. 9. 2011

Poznámka autorky BILKOVAI

Zůstala mi troška cizrny, tak mě napadlo udělat toto jídlo. Bylo to pouze ze dvou vajec a najedli jsme se s manželem oba. Jídlo je velmi syté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omeleta s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5OJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omeleta s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5OJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Ivi, jsem ráda, že můj recept Ti byl inspirací a Tvé první setkání s cizrnou bylo pozitivní. Jsem za to opravdu ráda:-K:-)

Teda, můžu všem doporučit. Cizrnu jsem doteď nikdy nejedla, koupila jsem plechovku a čekala na vhodný recept :-D a on se objevil dost rychle! Já dala místo šunky vysočinu, ta to pěkně ovoněla a ještě jednu malou papriku nakrájenou na proužky.Už se těším zítra na oběd. 1) bude půlka pracovní doby za mnou a 2) budu mít na oběd tuto pochoutku:-*

Děkuji všem za milé, pozitivní komentáře:-K:-K:-K

Ivetko, hned bych vyzkoušela, moc hezký recept i fotky;-)

BILKOVAI: tak díky,hodná:-K;-):yes:

BILKOVAI:tak dobře, dám na tvá slova, vlastně luštěniny u nás mají dveře otevřené, tak proč se bránit cizrně, že?
Děkuji:-K

Ivulinko, opravdu se toho neboj. Pokud máš ráda hrášek a fazoli, tak cizrna Ti bude stoprocentně chutnat. Já jsem z ní měla taky strach, ale po vyzkoušení mě nadchla .:-*:yes:

Tak že bych si to zkusila někdy s tou cizrnou, neumím s ní moc pracovat,ale toto je krásné:-K

Ivetko, krásná práce...:yes:
Jen...včera jsem cizrnu držela v kauflandě v ruce, jen abych si přečetla co je psáno na štítku a opět jsem ji vrátila do regálu, nepochybuji o tom, že jde o velmi zdravou věc, ale nemám odvahu ji koupit, snad, kdybych ji nejdříve u někoho ochutnala...:-8

Taky mám ten tekutý žloutek ráda:-D:yes:

Hezký...ukládám, cizrnu mám sterilovanou pořád při ruce, tohle vypadá na rychlou a dobrou večeři :yes:

Colombo65, já ho taky miluje a vejce na hniličku taky:-*:-*:-*

... hmmmmm, ten tekutej žloutek miluju;-);-);-):-K

Krásný nápad z jednoduchých surovin:yes: Taky ráda vařím stylem - něco zbylo v lednici, tak vymýšlím, jak to zpracovat:-D A tohle je moc zajímavá kombinace.:yes:

Nikdy jsem neměla odvahu cizrnu uvařit, ale vypadá to faj a bude to určité plné bílkovin :-K:yes:

Tématické fráze:
cizrna recepty, recepty s cizrnou, recepty z cizrny, recept s cizrnou, cizrna recept, amoleta s cizrnou, omeleta recept, recept s czrnou, receptu s cizrnou, v hodné maso k cizrně, jak pracovat s cizrnou, cizrnná omeleta, s cizrnou

Suroviny:
cizrna, vejce, cibule, šunka kuřecí, pepř, sůl, koření kari, rajče sušené, olej

Přidat fotografie receptu