Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 864 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,93 g |
Tuky | 100,24 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,03 g |
Sacharidy | 13,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Moje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 7 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 11 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 26 minutami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 1 hodinou
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 1 hodinou
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 2 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 2 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 2 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 4 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 4 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 6 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 7 hodinami
Tématické fráze:
břeclavský řízek,
jak nakrájet maso na řízky,
břeclavský plátek,
břeclavský řízek recept,
břeclavská pečeně,
břeclavský vepřový řízek,
břeclavské maso,
břeclavský vepřový plátek,
recepty breclavsky rizek,
rizky,
břeclavské okurky,
jaký maso na řízky,
kupa řízků,
břeclavský plátek s rýží,
breslavske rizky recept,
břeclavske vepřového masa,
breclasky rizek,
břeclavské plátky,
ottova kuchařka řízky,
břetslavský řizek
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
okurky sterilované,
cibule,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (38)