Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 971 kJ / 2 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,80 g |
Tuky | 25,58 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 8,19 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 398,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlochleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R8K
Moje poznámka
Rychlochleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R8K
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 9 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 10 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
rychlý chléb,
roláda z toustového chleba videorecept,
rychlý chléb z pekárny,
rychlí domácí chléb,
rychlý chleb recept,
rychli chleb,
rychlej chleba,
rychlo chleba s podmaslim,
rychlý recept na chléb,
rychlo chléb,
rychlí domácí chleba,
rychlý chleba bez kynutí,
pita chleba videorecept,
chléb rychlý,
svíčková na rychlo,
aku vysavač,
recept sekáná s domácí pekárny,
pita chléb bez kynutí,
rychlý chléb z domácí pekárny,
videorecept chleba bez kynutí
Suroviny:
podmáslí,
voda,
droždí sušené,
cukr,
sůl,
kmín celý,
olej,
ocet,
mouka,
Komentáře