Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové řízky ve sněhu

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso naklepeme, osolíme a obalíme v múke, v žĺtkoch rozmiešaných s mliekom, v strúhanke a nakoniec v snehu z bielkov. Krok 2: Vyprážame pomaly v horúcom tuku. Krok 3: Takto obalené rezne sú šťavnatejšie ako klasicky obalené a pekne narastú.

Zveřejněno 9. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové řízky ve sněhu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk2K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové řízky ve sněhu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk2K

Marie

Komentáře (14)

A koukám, že tenhle recept je taky maso se sněhem už starší a já ho přehlédla :-O:-O:-O, myslím, že jak tento recept tak i ty sněhové řízečky z kuřecího od miky jsou dobré k vyzkoušení ;-):-p:yes: Kombinacím se meze nekladou a se sněhem jsem to asi nedělala nikdy, spíš určitě ;-);-)

Ivana79: Ivanka ďakujem, som rada, že chutnalo ;-) A vďaka j za fotečky :-D;-)

Tejaja,toto boli najmäkšie a najlepšie rezne aké sme kedy jedli :-*:-p:yes: Skvelé!!!! :-K

Daduli: Ďakujem, som rada, že chutilo;-)

:-p Super nápad, právě uděláno místo vepřového použito stehení kuřecí masíčko a k tomu bramborová kaše. Posílám bodík za dobrý dlabaneček.

To musím zkusit:yes:, když peču, bílky mi pravidelně zbývají, pak nezbývá než je usmažit a rozkrájet do pomazánek. Tahle možnost se mi ale zdá šikovnější ;-) Přidávám bod:-K

Zbyly i bílky a tak jsem zkoušela sníh z nich použít na tento recept. Nejdřív jsem udělala jen dva zkušebně a byla jsem opravdu překvapená, jak jsou řízky dobré a šťavnaté. Takže jsem takto usmažila i zbylé. A určitě nedělám naposled.:yes:+5

:-p:-p:yes:

Už jsou řízky v oblíbených,co nejdříve je vyzkouším :-p:-p:yes:

Terezko. Já čučím jako tele na nová vrata. Při prvé příležitosti to vyzkouším i když zprvu budu za blázna. ale je to zajímavé. A jestli mi to nesesujou, tak mám čím se na chatě zase vytahovat. Ale budu tomu říkat že dělám řízky v peřině. :-O . +bodík

Moja mamka mala vo zvyku takto smažiť rezne a ozaj sú inakšie ako klasickým spôsobím. Úplne som na tento spôsob zabudla, ďakujem za pripomenutie!

tak už si to tisknu, určitě vyzkouším, toto obalování jsem ještě nikde neviděla :-O vypadá to moc slibně :-p

jéje, to je mi ľúto, ale vyskúšaš nabudúce, aspoň sa máš na čo tešiť;-)

no....nemohla si tento recept vlozit skor? prave vyberam posledne rezne...obalene normalne....mohla som vyskusat tieto snehove.

Tématické fráze:
vepřové řízky, obalované vepřové řízky, řízky pod sněhem, obalovany veprovy rizek, zbylé řízky, řízek ve sněhu, jak se děla snih, vepřové řízky recept, recept na vepřový řízky, vepřové řížky recepty, obalovane řízky vepřové, řízky v bílku, jak obalit vepřový řízek, recepty vepřové řízky, řízek v bílku, řízky obalené v bílku, sněhové řízky, řízky obalované v bílku, sníh recept, řízek obalený ve sněhu

Suroviny:
řízek vepřový, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu