Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 414 kJ /
1 533 kcal
Bílkoviny63,35 g
Tuky100,84 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy76,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žebra večer před pečením naporcujeme, osolíme a potřeme hojně marinádou. Krok 2: Druhý den dáme žebra v pekáčku do rozpálené trouby, podlijeme trochou piva a vody, přiklopíme a zprvu asi půl hodiny dusíme, dokud nezměknou. Podléváme a obracíme. Krok 3: Poté maso odkryjeme, poléváme výpekem a dopečeme.

Zveřejněno 9. 11. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5GR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5GR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (31)

Ááááách, jsem dojata, Andrejko, a samozřejmě ukládám:yes::yes::yes: +16;-)

Dodatečně ještě jednou děkuji za komentáře k receptu:-K:-8. Dnes jsem byla v Lidlu pro novou várku té marmelády;-)

Dana61:Dano moc děkuji:-K:-8

jaj boha kam jsem to zase vlezla, to je krása:-D:yes:

suslajda:Jéje, mockrát děkuju za takovou poklonu:-K;-), určitě tě pak doma pochválí jako mě:-)):-D

;-)nádhera je slabé slovo jdu pro marmeládu a žebra a tobě bodík:yes::yes:

Mockrát vám všem děkuji:-K, marináda opravdu stojí za vyzkoušení a milovníci žebírek si jistě pochutnají;-)

Krásný recept, který mi unikl. Nevím, v názvu vidím "zebra", nemají to být žebra?:-O:-D:yes:

Andrejko, to vypadá skvěle:-p:-p+:yes::yes:uloženo, asi brzy vyzkouším;-):-D

Andri tahle bašta vypadá nádherně:-K+11:-p:yes:

Andri, žebírka, to je moje, zrovna v sobotu jsem si je na jeden oběd přivezla ze zabíjačky a čekají v mrazáku až přijdou na řadu.
Tyto tvoje vypadají přímo k nakousnutí:yes:

1974andrea: Aha, Krušovice používám, díky ;-)

:-O:-D:-p:yes::yes::yes:

Krásná marináda,až láká na grilovačku na teplé dny,;-) marmeládu už mám doma také, měli různé druhy v Lídlu,ale jinak máš vše moc pěkné,štavnaté,masíčkové:-K:yes::yes:

zizala:Ještě používám černé Krušovice, ty mám taky vyzkoušené;-)

Tématické fráze:
vepřová žebra s limetkou, marinování žeber, marinovaná žebra-recept, zázvorový džem, marinovanazebra, žebra z divočáka recept, vepřová žebra s limetkou recept, marynovana zebra, pomerančovo zázvorový džem, marmeláda se zázvorem na žebra, marinovaná, marinovana veprova zebra, marinovaná hovězí žebra, telecí žebra recepty, žebra z divocaka, teleci zebra recept, pomerančovo-zázvorová marmeláda, kančí žebra pečená marino, pečené kančí žebro, teleci zebra

Suroviny:
žebra vepřová, sůl, marmeláda pomerančovo - zázvorová, omáčka sojová, olej, paprika sušená sladká, česnek, pivo černé

Přidat fotografie receptu